Mirković:Građani nas obavezali da još bolje radimo
Foto: Zorana Jevtić

Lokalni izbori

Mirković:Građani nas obavezali da još bolje radimo

Srbija -
Rezultati izbora pokazuju da su građani ostali verni politici koju sprovodi gradsko rukovodstvo i ovo je još jedna obaveza za sve nas da bolje radimo na razvoju grada i rešavanju problema građana, poručio je predsednik Skupštine grada Zaječara

ZAJEČAR- Lista "Pokrenimo Zaječar - SNS" na izborima za Savete mesnih zajednica u Zaječaru osvojila je 80, od ukupno 93 mandata, odnosno 82 odsto glasova.

U 11 zaječarskih mesnih zajednica juče su održani izbori za članove Saveta mesnih zajednica, a izlaznost je bila oko 30 odsto, što pokazuje da su građani ozbiljno shvatili izbore i odgovornost za funkcionisanje svojih mesnih zajednica.

"Rezultati izbora pokazuju da su građani ostali verni politici koju sprovodi gradsko rukovodstvo i ovo je još jedna obaveza za sve nas da bolje radimo na razvoju grada i rešavanju problema građana", poručio je predsednik Skupštine grada Zaječara Saša Mirković.

Mirković se u ime liste "Pokrenimo Zaječar -SNS" zahvalio građanima Zaječara i seoskih mesnih zajednica na ukazanom poverenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track