MUŽ PORODILJE IZ UŽICA: Nisam psovao ni pretio babicama, jesam vikao, bio sam iziritiran
Foto: Kurir

Bio zabrinut za ženino zdravlje

MUŽ PORODILJE IZ UŽICA: Nisam psovao ni pretio babicama, jesam vikao, bio sam iziritiran

Srbija -

UŽICE - Vladimir Vukašinović iz Užica, javio se danas popodne "Kuriru" pošto je na našem web sajtu objavljena priča lekara užičke Bolnice da je u porodilište ove ustanove juče popodne "upao muž jedne od porodilja", "psovao i pretio babicama, od jedne od njih otimao telefon".

- Ja sam muž porodilje koji se pominje u tekstu. Nije istina da sam nekoga psovao ili vređao, nekome pretio, samo sam vikao i tražio da dodje doktor i pogleda moju suprugu. Pri tom jesam jednom ili dva puta jače udario šakom o pult. I zbog toga se izvinjavam babicama. Jutros sam bio kod njih da se izvinim. Nije istina da sam nasilno ušao u porodilište kroz neonatologiju, ušao sam normalno na vrata, nije istina da sam babicama otimao telefon. Prethodno jutro sat i po smo čekali anesteziologa, kad se žena porodila poslala mi je poruku da ima nesnosne bolove, da umire od bolova – zbog toga sam otišao u bolnicu, bio sam iznerviran zbog toga – kaže Vladimir Vukašinović, muž porodilje.

On dodaje da je od babica tražio samo da mu kažu gde je doktor i da je želeo da od doktora traži pomoć za svoju suprugu.

INCIDENT U UŽIČKOJ BOLNICI: Muž porodilje upao u porodilište i pretio babicama!

- Poruka supruge, evo još stoji na telefonu, da umire od bolova, presekla me je, preplašila, zbog toga sam možda preterao vičući na babice, ali, bio sam iziritiran. Moja supruga porodila se pre dve godine u ovoj bolnici, beba je bila teška više od četiri kilograma, i prilikom porođaja detetu je iščašen kuk. Zbog toga sam bio sada preplašen šte će biti - kaže Vladimir, još jednom dodajući da se izvinjava babicama zbog svog postupka.

Vladimir dodaje da je netačna tvrdnja koja je objavljena da je on po struci lekar. Lekar je njegov brat Ivan koji je bio zajedno sa njim .

- Bio sam zajedno sa bratom. Bio je uplašen šta je sa njegovom suprugom i zbog toga je malo povisio glas. Nikoga nije psovao, nikoga nije vređao. Brat je samo tražio doktore da vide šta je sa njegovom suprugom - kaže Ivan.

E. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track