NEVEROVATNA SREĆA LESKOVČANINA: Proveo ispod srušenog krova 26 sati!
Foto: Kurir

Zadobio lakše povrede

NEVEROVATNA SREĆA LESKOVČANINA: Proveo ispod srušenog krova 26 sati!

Srbija -
Sve se dogodilo u nedelju oko 8 sati i 30 minuta kada je krov sa oronule kuće u Ulici Vlade Đorđevića broj 6, pao na Stančića dok je još bio u krevetu

LESKOVAC – Sreća!

Samo zahvaljujućoi spletu srećnih okolnosti Aleksandar Stančić (62) iz Leskovca ostao je živ posle više od 26 sati provedenih ispod krova porodične kuće koji se srušio na njega. Dok se sa lakšim povredama oporavlja u leskovačkoj Bolnici Aleksandar kaže da je imao ludu sreću da ostane živ.

Sve se dogodilo u nedelju oko 8 sati i 30 minuta kada je krov sa oronule kuće u Ulici Vlade Đorđevića broj 6, pao na Stančića dok je još bio u krevetu, a iz ruševina su ga tek u ponedeljak ujutru posle 10 časova izvukli vatrogasci, uz pomoć policije i ekipe Hitne pomoći.

"Sve je delovalo kao u hroro filmu. Možete zamisliti kako sam se osećao kada se ogromna količina crepa i šuta svalila na mene i zatrpala me. Borio sam se ali nisam mogao da se izvučem ispod šuta jer se teško krećem zbog nedavne operecije noge. Čekao sam da neko dođe i izvuče me", priseća se Stančić.

Inače, kako kaže Stančić živi sam u roditeljskoj kući koja se raspada i u kojoj je struja isečena još pre sedam godina zbog neplaćenih računa. Po rečima njegovog brata Jovana komšije su ga redovno nadgledale..

"Odmah su mi javili da ga nisu videli od juče. Pokušali smo da uđemo u kuću, ali nismo mogli jer su vrata bila zatrpana", objasnio je Aleksandrov brat.

Inače, kako jerečeno ‘’Kuriru’’ Stančič je bio ložač i hemijskoj industriji „Nevena“. Prošle godine je otišao iz fabrike sa optremninom. Prima i nadoknadu sa tržišta rada.

(A.D/EK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track