Nihat Biševac novi gradonačelnik Novog Pazara
Foto: Aleksandar Nićiforović

Nihat Biševac novi gradonačelnik Novog Pazara

Srbija -

NOVI PAZAR - Odbornici Skupštine Novog Pazara izabrali su ekonomistu, člana Sandžačke demokratske partije (SDP), Nihata Biševca za gradonačelnika, a Nebojšu Ravića iz redova Srpske napredne stranke za njegovog zamenika.

Za Biševca je glasalo 26 odbornika vladajuće većine, a on će na tom mestu zameniti Meha Mahmutovića, koji nakon skoro sedam godina provedenih na čelu grada odlazi u Ministarstvo zdravlja.Nakon što je imenovan, novi gradonačelnik obećao je da će u naredne četiri godine u centru pažnje lokalne samouprave, i njegovog rada biti građani i rešavanje njihovih problema.

-Biću gradonačelnik svih građana, na usluzi svima, a radiću samo i isključivo u njihovom interesu, bez obzira na njihovu političku, versku ili nacionalnu pripadnost. Nastojaću da realizujem započete i pokrenem nove projekte koji će omogućiti razvoj Novog Pazara i bolji život za sve građane. Bićemo otvoreni za narod, organizacije i institucije, jer verujem da zajedno, radeći svoj posao, možemo doprineti da Novi Pazar napreduje, rekao je gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac.Nihat Biševac (52) diplomirani je ekonomista. Radio je kao profesor u Ekonomsko-trgovinskoj školi i obavljao je dužnosti direktora Sportskog saveza Novog Pazara, kao i filijale Nacionalne službe za zapošljavanje u ovom gradu.

(A. N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track