OTAC RADENKA (8) OBJAVIO FOTOGRAFIJU KOJA SLAMA SRCA: Na ruci istetovirao lik preminulog sina
Foto: Privatna Arhiva

Dečak stradao od sepse

OTAC RADENKA (8) OBJAVIO FOTOGRAFIJU KOJA SLAMA SRCA: Na ruci istetovirao lik preminulog sina

Srbija -

Radenko je uvek uz mene, ali ovako ću moći da stalno gledam njegov lik. Želim da barem na ovaj način moj Radenko i ja budemo blizu - objašnjava nesrećni otac

Milan Nikodinović iz sela Kozjaka kod Loznice istetovirao je na ruci sliku sina Radenka, koji je preminuo od sepse nakon preloma ruke.

- Radenko je uvek uz mene, ali ovako ću moći da stalno gledam njegov lik. Želim da barem na ovaj način moj Radenko i ja budemo blizu - objašnjava nesrećni otac, koji kaže da ne prođe ni tren a da ne pomisli na sina, koji mu neopisivo nedostaje:

- Supruga me je podržala u ovome. Ćerkica Jana (7) ne zna još da sam tetovirao Radenkov lik, sad ću da skinem foliju i pokazaću joj kasnije. Stalno pita za brata... Ona i dalje čeka da ga vidi! - priča Milan i dodaje da je gubitak deteta bol koji se nikada ne prežali, a da od toga postoji samo jedna gora stvar, a to je da ti dete umre nečijom greškom.

Optužuje doktora za smrt sina... Milan Nikodinović
Optužuje doktora za smrt sina... Milan Nikodinović

Podsetimo, Radenkovi roditelji za smrt krive dr Dobrivoja Bojanića iz bolnice u Loznici, koji je pregledao dete i previo mu ruku. Radenko je kasnije dobio visoku temperaturu i u Beogradu je preminuo od sepse.R. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track