PODIVLJAO U BOLNICI U LESKOVCU: Psovao, polomio vrata i udarao glavom u zid, smirila ga policija
Foto: Jugmedia.rs

Ne zna se šta mu je bilo

PODIVLJAO U BOLNICI U LESKOVCU: Psovao, polomio vrata i udarao glavom u zid, smirila ga policija

Srbija -

LESKOVAC - Mlađi muškarac iz Grdelice pola sata je danas divljao u Službi urgetnog centra Opšte bolnice u Leskovcu, gde ga je dovela ekipa Hitne pomoći, pa je morala da interveniše i policija.

Prema navodima zaposlenih, on je doveden iz parka u centru Leskovca, gde je ležao nepomičan, a počeo da se trezni kada je stigao u Urgentni centar.

„Urlao je po hodnicima, vređao osoblje, šutirao i polomio vrata od pleksiglasa na ambulanti, udarao glavom o zid, napadao portire, koji su pozvani u pomoć, a kasnije i policajce...“, pričaju zdravstveni radnici.

Medicinsko osoblje kaže da je bio u vidno alkoholisanom stanju, ali načelnik tog centra Milan Stojković kaže da nije jasno pod kakvim je dejstvom bio.

„Pola sata je je trajala borba sa njim. Odbijao je bilo kakav kontakt sa medicinskim osobljem. Doveli smo i psihijatra, ali ni on nije mogao da mu priđe. Na kraju smo bili primorani da pozovemo policiju, koja ga je odvela iz centra“, ističe za Jugmediu Milan Stojković, načelnik.

Portparol PU Leskovac Boban Zdravković potvrdio je da se incident desio oko 14,30 sati, posle čega je vinovnik haosa na kratko bio priveden radi identifikacije.

„Uspostavili smo javni red i mir, a protiv vinovnika će biti primenjene zakonom propisane mere i radnje“, kazao je Zdravković, odbijajući da kaže nešto više o incidentu koji je podigao na noge celu bolnicu i koji se odvijao pred očima tridesetak pacijenata, budući da je tokom celog dana bilo gužve u Urgetnom centru.

(Milica Ivanović/Jugmedia.info)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track