POLICIJA O CRNOM GOLFU KOJI SEJE STRAH: Nema razloga za paniku roditelja u Čačku
Foto: Nebojša Mandić

Pokušaj otmice uznemirio građane

POLICIJA O CRNOM GOLFU KOJI SEJE STRAH: Nema razloga za paniku roditelja u Čačku

Srbija -
Uveravamo roditelje i decu da nema potrebe za širenje panike i da policija intezivno radi na utvrđivanju svih okolnosti koje su dovele do stvaranja ove situacije, navodi se u policiji

ČAČAK - Policija u Čačku je danas, posle objavljivanja informacije o pokušaju otmice jednog dečaka, saopštila da nema razloga za strahovanje roditelja za decu.

"Uveravamo roditelje i decu da nema potrebe za širenje panike i da policija intezivno radi na utvrđivanju svih okolnosti koje su dovele do stvaranja ove situacije. O svim merama koje policija u Čačku preduzima, obavešteno je i nadležno tužilaštvo", piše u kratkom saopštenju policije dostavljenom medijima.

Niko od nadležnih u čačanskoj policiji danas nije bio dostupan za detaljnije objašnjenje. Svi lokalni mediji juče su objavili izjavu jedne žene iz Čačka o pokušaju otmice njenog desetogodišnjeg sina ispred jedne osnovne škole.

Majka koja nije želela da joj se objavi ime, ispričala je da je nepoznata osoba pokušala da njenog sina, dok je išao trotoarom s mlađim bratom, uvuče u crni "golf", ali je on uspeo da se otrgne.

To je porodica dečaka prijavila policiji odmah, još 21. novembra uveče, ali se policija zvanično oglasila tek danas, pošto su lokalni mediji pisali o tom slučaju. Tako su danas mnogi roditelji decu pratili do škole i čekali ih posle nastave.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track