POMOZITE IVANI DA NAĐE SESTRU BLIZNAKINJU Ukrali su je na rođenju i sada se zove Marina ili Marija
Foto: Facebook Printscreen

Srbijom kruži ovaj Fejsbuk post

POMOZITE IVANI DA NAĐE SESTRU BLIZNAKINJU Ukrali su je na rođenju i sada se zove Marina ili Marija

Srbija -
BEOGRAD - Pomozite Ivani da pronađe svoju sestru bliznakinju, ukradenu na rođenju 29.12.1978..., napisala je jedna Anđela na svom Fejsbuk profilu uz molbu svima koji ovaj post vide da ga podele i šire dalje.

"Mislimo da je beba prodata nekom u Srbiji i da se zove Marina ili Marija, jer se desilo da ju je dvoje ljudi srelo u Beogradu kod Dunav stanice, ali pošto nisu znali da je Ivana imala sestru bliznakinju, nisu znali da treba da reaguju. Mislili su da je to baš Ivana i čudili su se što neće da im se javi", nastavlja Anđela svoju priču u ime izvesne Ivane.

"Takođe je i sama Ivana imala situaciju u Beogradu, kad ju je jedan stariji čovek spopao u busu i krenuo da se čudi kako to da ona nije Marija/Marina (ne sećamo se tačnog imena) kad su 100 puta pili kafu kod tetka Ruže gde je ona stanovala dok je studirala.

Ivana, pogođena jednom porodičnom tragedijom, u tom trenutku nije bila u stanju da se snađe i tek nakon što je izašla iz busa, shvatila je šta je propustila. Znači to su informacije koje imamo.

Njena sestra se zove Marija ili Marina, stanovala je kod tetka Ruže. Izgleda kao Ivana na ovim slikama, jer su jednojajčane bliznakinje. Pomozite nam da se ova objava proširi internetom i društvenim mrežama, jer postoji velika šansa da će je neko prepoznati, ako ne i sama sestra bliznakinja.

Ovakvi slučajevi u svetu nisu retki, pa ima i srećnih završetaka kada su se silom razdvojeni braća i sestre sreli posle 20 i više godina zahvaljujući upravo ovoj društvenoj mreži. Međutim, kada je reč o ovom FB postu, ostaje nejasno zašto bi pomenuta Ivana preko nekog drugog, a ne lično tražila izgubljenu sestru bliznakinju.

Portal Kurir prenosi ovaj post u najboljoj nameri i želji da se pomogne, ali se ograđuje od navoda u njemu. Pomenuti Fejsbuk post u poslednjih 14 sati, pre koliko je i postavljen, šerovan je više od 100 puta.

Foto: Facebook printscreen
Foto: Facebook printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track