PUTOVALI NA REKREATIVNU: Deca iz zavejanog autobusa kod Tare na sigurnom
Foto: Nebojsa Mandic

Zbrintui

PUTOVALI NA REKREATIVNU: Deca iz zavejanog autobusa kod Tare na sigurnom

Srbija -
Deca koja su tim autobusima, njih 50, došla na Taru na rekreativnu nastavu prebačena su odmah u hotel i smeštena su, roditelji nemaju razloga za brigu, istakao je upravnik hotela Milan Lazović

TARA - Deca koja su iz Kragujevca putovala na rekreativnu nastavu na Taru, a koji su bili zavejani na pola puta između Kremne i Tare, smeštena su u hotel, zbrinuta su i nahranjena, dok je drugi autobus još zavejan, izjavio je večeras upravnik hotela "Omorika" Na Tari Milan Lazović.

Lazović je rekao Tanjugu da su dva autobusa iz Kragujevca, koja su oko 12 sati dolazila na Taru prevozeći decu na rekreativnu nastavu, ostala zavejana u snegu na pola puta između Kremne i Tare. On je dodao da je uprava hotela odmah poslala čistač i izvukla jedan autobus, dok je drugi još zavejan.

"Deca koja su tim autobusima, njih 50, došla na Taru na rekreativnu nastavu prebačena su odmah u hotel i smeštena su, roditelji nemaju razloga za brigu. Na povratak kući u Kragujevac čekalo je 100 osnovaca koji su završili rekreativnu nastavu u hotelu Omorika, polovinu smo poslali kući jednim autobusom koji je izvučen iz snega, dok ostala deca čekaju da se reši problem sa drugim autobusom", kaže Lazović.

"Deca verovatno pre večeri neće napustiti Taru, jer po njih neće doći drugi autobus iz Kragujevca, već je autoprevoznik koji ih je dovezao poslao u 16 časova lance za autobus koji je još zaglavljen u snegu", rekao je Lazović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track