SOMBORSKA POLICIJA: U požaru na automobilu u Odžacima nema elemenata krivičnog dela
Foto: Dado Đilas/Ilustracija

Zapalio se sam od sebe

SOMBORSKA POLICIJA: U požaru na automobilu u Odžacima nema elemenata krivičnog dela

Srbija -

NOVI SAD - Policija u Somoru je potvrdila da se u Odžacima zapalio automobil kandidata za odbornika na lokalnim izborima u toj opštni Miroslava Ilića, i dodala da, po toku istrage, za sada nema elemenata krivičnog dela.

U policiji je rečeno da se auto "samozapalio" oko ponoći i da je kasnije tokom noći usledila eksplozija, te je auto potpuno izgoreo.

Po nezavaničnim informacijama, druga eksplozija desila se jer plinska boca u automobilu nije bila zatvorena, te je zbog curenja plina došlo do "novog samozapaljenja auta".U policiji je rečeno da po toku istrage nema elemenata krivičnog dela, ali da će detalji biti poznati kada rad policije bude u potpunosti završen.

Ilić je odbornik Demokratske stranke (DS) u Odžacima, a kako je ranije rekao za Betu, već je bio na meti napada tokom kampanje na prethodnim pokrajinskim izborima.Kako je naveo, tada su ga napali aktivisti Srpske napredne stranke, koji su mu "poslali batinaše".

U Odžacima se ovog vikenda održavaju lokalni izbori, a Ilić je na listi "Demokratska stranka - Aleksandar Dikić" na kojoj su i predstavnici Romske partije i Demokratskog saveza vojvodjanskih Hrvata.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track