STRAVA I UŽAS U SREMSKOJ MITROVICI: Komšijski retriver oborio devojčicu (5) pa je kidao i ujedao
Foto: Profimedia

Razjarenog psa jedva odvojili od deteta

STRAVA I UŽAS U SREMSKOJ MITROVICI: Komšijski retriver oborio devojčicu (5) pa je kidao i ujedao

Srbija -

SREMSKA MITROVICA - Petogodišnju devojčicu iz Sremske Mitrovice izujedao je pas zlatni retriver i naneo joj povrede po ruci, leđima i glavi.

Devojčica je stabilno i nakon ukazane pomoći na odeljenju Hirurgije u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici, puštena je kući, saznaju Novosti.

Prema priči očevidaca, posle završetka prepodnevne liturgije u crkvi u naselju Kamenjar, komšijski pas nasrnuo je na devojčicu, oborivši je na stomak, i kako su rekli za naš list, počeo je da je kida i ujeda.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

- Dete je počelo da jauče i vrišti, a mi, koji smo pukom srećom ostali još malo u crkvi, dotrčali smo. Počeli smo psa da udaramo nogama, kako bismo ga odvojili od devojčice - kaže jedan od svedoka ovog nemilog događaja.

Saslušan vlasnik psa koji je napao devojčicu

Policija u Sremskoj Mitrovici saslušala je vlasnika psa koji je napao i izujedao devojčicu, rečeno je danas u Policijskoj upravi u tom gradu. O tom slučaju obavešteno je nadležno tužiaštvo i protiv vlasnika psa biće podneta odgovarajuća krivična prijava.

U policiji kažu da je pas u nedelju napao devojčicu koja je medicinski zbrinuta u medicinskom centru u Sremskoj Mitrovici, a da je napad policiji prijavila služba Hitne pomoći.

Tanjug

U Opštoj bolnici potvrdili su da je došlo do ovog incidenta, te da su petogodišnjakinji sanirane rane, kao i da je pretrpela veliki strah.

(Večernje novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track