TRKA ZA PREDSEDNIKA SAD STARTOVALA U PARAĆINU: Tramp ne treba da brine, Paraćinci su uz njega!
Foto: Facebook Printscreen

Lav protiv zmije

TRKA ZA PREDSEDNIKA SAD STARTOVALA U PARAĆINU: Tramp ne treba da brine, Paraćinci su uz njega!

Srbija -

PARAĆIN - NVO Alternativni parlament građana postavio je danas u centru Paraćina transparent sa podrškom Donaldu Trampu na predsedničkim izborima u SAD.

Na platnu površine 24 kvadrata je velika slika Trampa i napis "lav protiv zmije", što je asocijacija na Trampa i Hilari Klinton.

- Podržavamo Trampa, jer ne želimo da Klintonovi ponovo uđu u Belu kuću i vode dobro poznatu politiku prema Srbiji. Građanima Srbije i Paraćina nije svejedno ko će pobediti na predsedničkim izborima u SAD - kaže predsednik te NVO Milan Ilić i podseća na stradanja Srbije za vreme bombardovanja, odnosno tragedije na mostu kod Varvarina, ugljenisana tela na mostu u Grdeličkoj klisuri, kasene bombe Nišu, kao i svih nevinih žrtava koje su pale u Srbiji.

Ilić ocenjuje da 95 odsto građana Srbije i Paraćina podržava Trampa, a da se podrška za Klintonovu može nabrojati na prste jedne ruke.

- Apsolutno nisam sreo nikog ko je za Klintonove. Pošto su Sarajevo i Priština okićeni porodičnim fotografijama Klintonovih, smatram je to način da i mi izrazimo svoj stav. Bićemo ogorčeni ako pobede Klintonovi - zaključio je on.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track