VELIKO SRCE NA DVA TOČKA: Članovi moto-klubova prerušeni u Deda Mrazove obradovali decu
Foto: Slađana Stojanović

Tradicionalno 14. okupljanje motoraša

VELIKO SRCE NA DVA TOČKA: Članovi moto-klubova prerušeni u Deda Mrazove obradovali decu

Srbija -

Članovi moto-klubova prerušeni u Deda Mrazove obradovali mališane u najvećem gradu Vojvodine

Oduševljenje među mališanima!Deda Mrazovi na dva točka krstarili su po celom Novom Sadu i delili poklone! Sneg na ulicama im nije smetao. A kako i da im smeta kad su znali kome dele poklone. I to 14. put, u humanitarnoj akciji Moto Deda Mraz.

Okupljanje Deda Mrazova, odnosno bajkera, motoraša, bilo je na platou ispred SPENS, nakon čega su se u dugoj povorci uputili put Veternika, ka Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju, gde su poklonima obradovali mališane štićenika tog doma.Iz Veternika su se Deda Mrazovi motoraši vratili u Novi Sad, gde su poklone podelili najpre deci u Dečjoj bolnici, a zatim i mališanima u Svratištu za decu ulice, te devojčicama i dečacima u Dnevnom boravku za decu i mlade iz porodica u riziku.Humanitarna akcija Moto Deda Mraz, koju su organizovali moto-klub „Otpisani“, Udruženje motorista Apostoli i moto-klub „Horda“, završena je u Dunavskom parku, odnosno na klizalištu i zabavnom parku Ledena šuma gde je održano završno druženje sa decom i najavljena sledeća akcija.Mališanima su bajkeri Deda Mrazovi podelili unapred pripremljene paketiće, koje inače oni prave i kupuju iz ličnih sredstava i uz pomoć sponzora.Ovi Deda Mrazovi obožavaju preglasan zvuk motora i rado pokazuju svoje umeće. Ipak, humanitarni rad kojem su posvećeni poslednjih godina opovrgava negativan imidž zaljubljenika u dvotočkaše.

Sve uz osmehETO NAS DOGODINE OPET- Jedva čekam da pred sledeće novogodišnje praznike ponovo obučem kostim i sa svojim prijateljima da bih deci ulepšao dan. Osmesi koje sam dobio na današnji dan ostaće mi urezani u sećanju - kaže jedan od članova Apostola.

Slađana Stojanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track