(VIDEO) MARINKE IMA ČETVORO DECE: Posumnjao je, a onda je DNK test otkrio SUROVU ISTINU!
Foto: Printscreen

Šokantno

(VIDEO) MARINKE IMA ČETVORO DECE: Posumnjao je, a onda je DNK test otkrio SUROVU ISTINU!

Srbija -

Marinike Ilić bio je sa Danijelom 14 godina u braku. Za vreme koje su proveli zajedno dobili su četvoro dece, međutim on je oduvek sumnjao da najmlađa dva deteta nisu njegova.

Marinke je uvek sumnjao da nije otac svojoj deci.

"Rekla je da ide u Nemačku, pa me tužila za alimentaciju. Kada smo stigli na sud rekao sam da su sva deca moja, iako znam da nisu. To sam uradio zbog dečijeg dodatka. Treće i četvrto dete nisu moje i ja to znam", rekao Marinike u emisiji DNK televizije Pink.

Danijela tvrdi da je njihov problem to što Marinke ne želi da plaća alimentaciju, a da su sva deca ipak njegova.

"Godinama nije davao za decu ni kada su bila bolesna. Morala sam da ga napustim i da se udam za drugog čoveka. Tužila sam ga i zbog starateljstva sa decom, nemam drugo rešenje", tvrdi Danijela.

Marinike duguje alimentaciju za četiri godine. Sud je odredio da je dužan da plaća mesečno 2.000 dinara, odnosno 500 dinara po detetu, ali on tu svoju obavezu namerno ne izvršava jer ne želi da finansira tuđu decu. DNK testovi dvoje najmlađe dece potvrdili su da je Marinike bio u pravu i da nisu njegova. Danijela je posle ovoga rekla da će promeniti deci prezime, odnosno da će se od sada prezivati kao i ona.

Međutim, posle je uzet bris kako bi se uradio uzorak i za dvoje najstarije dece. Novo testiranje pokazalo je šokantne rezultate. Marinike je otac samo jednom detetu, a čak ni drugo najstarije dete nije njegovo. Tako je na kraju surova istina pokazala da je od četvoro Marinike otac samo jednom detetu.

"Ja ne mogu da verujem. U šoku sam od ovoga što čujem. Prosto mi je neverovatno da i drugo najstarije dete nije moje. Ne znam šta da kažem. Prosto mi to zvuči neverovatno, iako DNK ne greši", zaključuje Marinike.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Tuča devojčica u osnovnoj školi u Smederevu

EPK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track