(VIDEO) O OVOME CEO BEČEJ PRIČA: Da li su opštinski funkcioneri slikali zadnjicu sekretarice?!
Foto: Printscreen Youtube

Predsednik opštine negira

(VIDEO) O OVOME CEO BEČEJ PRIČA: Da li su opštinski funkcioneri slikali zadnjicu sekretarice?!

Srbija -

BEČEJ - Snimak objavljen na Jutjubu, koji se ubrzo proširio i društvenim mrežama, prikazuje sadašnjeg predsednika opštine Bečej, Dragana Tošića (SNS) kako u društvu stranačkog kolege, bivšeg predsednika Opštine i sadašnjeg pokrajinskog sekretara za poljoprivredu Vuka Radojevića fotografiše zadnjicu žene za koju se pretpostavlja da je sekretarica.

Pojedini političari nisu zreli ni za obdanište, a kamoli za ozbiljnu funkciju, o čemu svedoči i slučaj novoizabranog predsednika opštine Bečej Dragana Tošića!On je svoj mandat predsednika započeo tako što je na sednici na kojoj je izglasan za čelnika Bečeja fotografisao zadnjicu sekretarke Skupštine opštine Oršolje Momčilović dok je prebrojavala glasove za njegov izbor!

Ponašanje, nedostojno i političara i odraslog čoveka, zabeleženo je na video-snimku sednice održane 2. jula. Na njemu se vidi da Tošić, u momentu dok Momčilovićeva stoji leđima okrenuta ka odbornicima i prebrojava glasove, krišom vadi mobilni telefon, a onda tri puta slika njenu pozadinu. Posle toga se šeretski domunđava i smeje s Vukom Radojevićem, aktuelnim pokrajinskim sekretarom za poljoprivredu, od koga je toga dana preuzeo mandat.- Ostali odbornici bili su zgroženi njegovim ponašanjem. U pitanju je radnica koja dugo godina radi u opštini Bečej, s kojom je sarađivao Radojević, a s kojom Tošić tek treba da sarađuje. To je klasično ponižavanje i nepoštovanje žena - kaže naš izvor.Tošić je ovim povodom poručio da će se o svemu oglasiti kad se vrati s odmora.Momčilovićeva za Kurir kaže da je čula šta je uradio, da joj nije prijatno, ali da želi da to ostavi iza sebe.- Taman posla, nisam gledala snimak. Žao mi je što se to desilo, ali ne mogu da pričam o tome - rekla je ona.Vuk Radojević ne vidi ništa sporno u Tošićevom potezu.- Tu se radi o zameni teza. Hteo je da zabeleži momenat, a i drugi su slikali. Ona se okrenula leđima svima i pitanje je da li je to svesno ili nesvesno uradila - pravdao je Radojević Tešića.D. L.

U Bečeju širokoDALI 39.000 EVRA ZA POKLONE I RUČKOVEČelnici opštine Bečej poznati su kao laki su na trošenju budžetskog novca. Prema pisanju medija, pre dve godine potrošili su čak 39.000 evra za poklone i reprezentaciju.U napravljeni ceh uključeni su i pokloni za članove Vlade Srbije koji su te godine bili u poseti Bečeju. U okviru troškova reprezentacije bili su računi za guščju džigericu, a svaki poslovni ručak zaslađen je palačinkama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja