VRATILA SE ZIMA:  Na Tari i Zlatiboru pada sneg
Foto: Zoran šaponjić

Hladno

VRATILA SE ZIMA: Na Tari i Zlatiboru pada sneg

Srbija -

Sneg koji je bio najavljivan počeo je da pada večeras na Tari i Zlatiboru. U Beogradu je počela da pada kiša, a ranije je najavljeno da će u višim delovima grada biti susnežice.

U Srbiji će danas biti oblačno i hladno s kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom uz stvaranje snežnog pokrivača, a ponegde sa susnežicom i vlažnim snegom i u nižim predelima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Više padavina očekuje se ujutro i pre podne. Duvaće umeren, povremeno jak vetar. Najniža temperatura biće od dva do pet stepeni, a najviša od pet na severozapadu do devet stepeni na jugoistoku, tokom dana u padu.U Beogradu će danas biti oblačno i hladno, povremeno s kišom, a u višim delovima grada sa susnežicom i snegom. Duvaće umeren, povremeno jak vetar.

Dnevna temperatura biće od dva do pet stepeni.Nastavlјa se period sa nepovolјnom biometeorološkom situacijom. Izraženije tegobe mogu osetiti reumatičari, osobe sa cerebrovaskularnim i obolјenjima respiratornog sistema. Meteoropatske reakcije moguće su u vidu bolova u kostima, razdražlјivosti i problema sa snom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track