„LAST MINUTE“ ARANŽMANI ZA GRČKU
Foto: Promo

„LAST MINUTE“ ARANŽMANI ZA GRČKU

Zabava -

Turistička agencija “Travelland” u svojoj “last minute” ponudi ima odlične aranžmane za hotele u kojima je odavno zaustavljena prodaja kod drugih agencija.

U ovoj agenciji ne prestaju sa “last minute” iznenađenjima, bilo da je u pitanju sopstveni prevoz, autobuski ili avio prevoz.

Uverili smo se da popusti u agenciji „Travelland“ nisu mali, ali je malo toga ostalo slobodno. Kako za apartmanski smeštaj, tako i za hotelski smeštaj, agencija „Travelland“ preporučuje da svi zainteresovani brzo reaguju, jer je turistička sezona uveliko u jeku i nema mnogo izbora.

- Tačno je da nema mnogo slobodnih kapaciteta, ali za ono što je raspoloživo pripremili smo ozbiljne popuste i povoljnosti – rekao nam je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – Pre svega bih izdvojio odličnu ponudu za hotele Porto Carras Sithonia 5* i Porto Carras Meliton 5*.

Hoteli Porto Carras Sithonia 5* i Porto Carras Meliton 5* su poznata destinacija Sitonije, a za pojedine termine samo agencija „Travelland“ ima raspoloživih kapaciteta. Cene su više nego odlične u agenciji „Travelland“, pa tako hotel Porto Carras Sithonia 5* možete uplatiti po cenama već od 756 €, a hotel Porto Carras Meliton 5* po cenama već od 1.058 €.

- Ponuda za hotel „Aristoteles Beach“ predstavlja odličan odnos cene i kvaliteta – nastavlja Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – Ovaj hotel nije u rangu obližnjeg hotela Athos Palace 4* ili hotela Pallini Beach 4*, ali ima znatno nižu cenu za uslugu „all inclusive“.

foto: Promo

U agenciji „Travelland“ posebno preporučuju hotele iz poznatog hotelskog lanca „G-Hotels“, a koji se nalaze u mestu Kalitea: Athos Palace 4* sa 7% popusta i Pallini Beach 4* sa 27% popusta, kao i hotele Theophano Imperial Palace 5* sa 24% popusta i neverovatnih 32% popusta za hotel Macedonian Sun 3*. Na Atosu turistička agencija „Travelland“ nudi hotel Alexandros Palace 5* čije se cene u specijalnoj akciji kreću već od 915 €, a preporučuje se i hotel Aristoteles Holidays 4* sa čak 32% popusta.

Specijalno snižene cene imaju hoteli Grand Victoria 2* i Grand Otel 4* u Haniotiju. Iz bogate ponude za ostrvo Tasos nije ostalo mnogo toga slobodno, pa turistička agencija „Travelland“ izdvaja specijalnu ponudu za novi hotel Thassos Grand Resort 5* sa cenama već od 1.199 €. U pitanju je hotel koji je izgrađen prošle godine. Hotel Alexandra Beach 4* agencija „Travelland“ nudi po cenama već od 1.239 €.

- Pozivamo sve one koji još uvek nisu organizovali svoje letovanje, da nam se jave u što kraćem roku – zaključio je Milan Jovanić. – Svi oni kapaciteti koji imaju sniženu cenu se brzo popunjavaju, jer ih nema mnogo. Zato što pre požurite u agenciju „Travelland“ i izvršite rezervaciju na adresi agencije: Dobračina 43, u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track