NE PROPUSTITE SEPTEMBARSKU „LAST MINUTE“ PONUDU U AGENCIJI „TRAVELLAND“
Foto: Promo

NE PROPUSTITE SEPTEMBARSKU „LAST MINUTE“ PONUDU U AGENCIJI „TRAVELLAND“

Zabava -

I tokom septembra turistička agencija „Travelland“ u svojoj ponudi ima odlične „last minute“ aranžmane. Bilo da odaberete apartman ili hotel u Grčkoj, čekaju vas izuzetne cene, kao i odlične ponude sa sniženim cenama za Dubai.

- Sa polascima u narednim danima, možete bukirati hotele u Grčkoj po cenama već od 155 € po osobi – rekao nam je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – Pored specijalnih paket aranžmana sa autobuskim prevozom, agencija „Travelland“ izdvaja „last minute“ ponudu za hotele u Grčkoj. Leto još uvek traje.

U ovom trenutku agencija „Travelland“ izdvaja ponudu za hotele Pashos 3* i Porto Carras Meliton 5* sa uslugom noćenje sa doručom, polupansion u hotelima Hanioti Grand Victoria 2*, Hanioti Grand Otel 2*, Jenny 3*, kao i dobro poznatu „all inclusive“ uslugu u hotelima Porto Carras Sithonia 5*, Cronwell Platamon Resort 5* i Aristoteles Beach 4*.

Sa popustom do neverovatnih 47% agencija „Travelland“ naročito preporučuje hotel Cronwell Platamon Resort 5* na Olimpskoj regiji. Sa cenom od 589 € četvoročlana porodica tokom septembra meseca može uživati u svim blagodetima usluge „all inclusive“, ovog poznatog hotela.

- Sa popustom do 35% ne zaostaje ni hotel Porto Carras Sithonia 5* - navodi Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – U pojedinim terminima za ovaj hotel odobravamo gratis avio-kartu za jedno dete, u pratnji dve odrasle osobe, isto kao i za hotele: Cronwell Platamon Resort 5*, Aristoteles Beach 4*, Hanioti Grand Otel 4*, Hanioti Grand Victoria 2*... I to nije sve.

foto: Promo

Svi ljubitelji apartmanskog smeštaja mogu uplatiti aranžman po cenama već od neverovatnih 29 € po osobi. Apartmani Zorbas, Andromeda ili Korali 1, apsolutno su isplativi u opcijama sopstvenog prevoza. Za apartmane Avra i Panorama u Pefkohoriju, agencija „Travelland“ odobrava cene već od 99 € po osobi, za paket aranžmane sa autobuskim prevozom.

Nešto jeftinija ponuda paket aranžmana sa autobuskim prevozom nudi se na Atosu, za apartmane Janis, Anna Beach, Natasa i Aelia. Specijalna akcija za najam apartmana u trajanju od 17 dana, odobrava se na apartmane Argo u mestu Nea Plaja, kao i za luksuznije apartmane Adonis Village i Aloni Palace 2 u Pefkohoriju.

- Grčka je tradicionalno najpopularnija destinacija među našim klijentima, ali sve veći broj turista se opredeljuje i za Dubai – objasnio je Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – Dubai je naročito atraktivan tokom septembra meseca, kada posustaju letnje vreline, a sunčani dani su ovde zagarantovani u septembru.

Iz svoje bogate ponude za Dubai, turistička agencija „Travelland“ preporučuje hotel Sheraton Jumeira Beach Resort 5*. Do kraja meseca za ovaj hotel se odobrava usluga polupansion po ceni noćenja sa doručkom. Tokom septembra „Travelland“ odobrava neverovatnih 55% popusta za hotel Habtoor Grand Resort 5* u Dubiau, dok aranžman za hotel Hilton Garden Inn 4* možete uplatiti po cenama već od 349 €.

Prepoznajte ostvarenje svojih želja i iskoristite poslednji minut za jeftin i kvalitetan aranžman. Više informacija o celokupnoj ponudi turističke agencije „Travelland“ možete dobiti na adresi agencije Dobračina 43, u Beogradu, ili na zvaničnoj internet prezentaciji: www.travelland.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track