PRI KRAJU SU OGROMNA TRAVELLANDOVA SNIŽENJA!  HOTELI U GRČKOJ I DO 47% SNIŽENI!
Foto: Promo

POŽURITE!

PRI KRAJU SU OGROMNA TRAVELLANDOVA SNIŽENJA! HOTELI U GRČKOJ I DO 47% SNIŽENI!

Zabava -

Grčka - domovina bogova i heroja već vekovima osunčana pleše u ritumu buzukija. Bajkovita priroda, čudesna klima i veličanstveno arheološko i istorijsko blago čine je jednom od najatraktivnijih turističkih destinacija sveta.

Kraj godine je idealan trenutak da odlučite gde želite na letovanje jer su u toku ,,first minute” sniženja za rane rezervacije i uplate. Ako niste sigurni gde biste letovali turistička agencija ,,Travelland” je tu da vam dilemu reši.

,,Travellandiz svoje bogate ponude kada je Grčka u pitanju izdvaja, pre svega, nekoliko hotela na Sitoniji. Čuveni, luksuzni Porto Carras Grand Resort u čijem sklopu su hoteli Meliton i Sithonia sa po 5 zvezdica a u kojima možete letovati po neverovatnim cenama sniženim za čak 47%!

U njihovoj blizini je i mesto Nikiti u kom se nalazi hotel Athena Pallas Village koji takođe nudi uslugu od 5 zvezdica a svi oni koji se interesuju za nešto manje ekskluzivne hotele ,,Travelland” na Sitoniji izdvaja Elea Village 3* i Lily Ann Village 3* kao i mali udoban hotel nadomak peščane plaže Diaporos 3* u mestu Vurvuru, koji će oduševiti ljubitelje tople, domaćinske atmosfere. Za ove hotele su aktuelni popusti do 32% za rezervacije i uplate do 23.12.

Kasandra, će i ove godine dočekati mnogobrojne ,,Travellandove” putnike jer ova agencija u svojoj ponudi ima neke od najlepših hotela najjužnijeg dela Halkidikija. Grand Victoria i Grand Otel su već nekoliko godina jedni od najposećenijih hotela u Haniotiju te za njih i ove godine važi ogromno interesovanje.

Na samo par kilometara od njih, u Pefkohoriju, vlada slično interesovanje za Atrium, Xenios i Anna hotel pre svega zbog kvaliteta usluge i cena sniženih i do 42%!

Pored njih ,,Travelland” nudi smeštaju u još nekoliko fantastičnih hotela sa po 5 zvezdica poput Cronwell Platamon Resort-a u Platamonu i Cronwell Sermilia Resort-a u Psakoudiji. Ovo je idealna prilika da smeštaj u ekskluzivim Cronwell hotelima obezbedite sa 45% popusta!

Uranupolis je posebno zanimljivo letovalište za ljude koji žele da uživaju u miru i odmoru a nedaleko od njega se nalaze i luksuzni hoteli stvorei za savršen odmor - Alexandros Palace 5* i Aristoteles Holidays Resort & Spa sa 4 zvezdice.

foto: Promo

Na oko kilometar udaljenosti od Platamona, u samom podnožju Olimpa smešten je Olympion Melathron hotel sa 2 zvezdice. Sastoji se iz zgrade hotela i bungalova a od plaže je udaljen samo 100m. Letovanje sa polupansionom u ovom hotelu možete obezbediti po ceni od samo 199€ za 10 dana po sobi.

Ako ste ipak poželeli letovanje na ostrvu pašćete sigurno na čari Tasosa na kome se nalaze Makryammos bungalovi sa 4 zvezdice! Sastavljeni su od 38 zgrada građenih u starom grčkom arhitektonskom stilu i smešteni na peščanoj plaži. Preko puta Tasosa, na kopnu, je čuvena Kavala i odličan Tosca Beach Hotel! Za oba hotela do 23.12. važi popust od 32%!

Svi zainteresovani za letovanje u Grčkoj mogu dobiti više informacija na internet prezentaciji ,,Travelland” agencije: http://www.travelland.rs/

Promo tekst / Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track