ŠERON STOUN SE LEČILA GODINAMA: Mozak mi je krvario devet dana
Foto: Profimedia

BOLEST

ŠERON STOUN SE LEČILA GODINAMA: Mozak mi je krvario devet dana

Zabava -

Šeron Stoun (59) u poslednjem intervju do detalja je ispričala svoju borbu za život nakon što je pre 16 godina doživela težak moždani udar.

Ona je istakla da je gledala dokumentarac „My Beautiful Broken Brain“ o ženi s krvarenjem mozga s kojom je mogla da se poistoveti jer je prošla kroz isti pakao.

- Imala sam moždani udar i mozak mi je krvario devet dana. To mi je promenilo život. Imala sam pet odsto šanse da preživim. Kad sam izašla iz bolnice i vratila se kući, jedva sam mogla da hodam. Kuk mi je bio nestabilan, nisam videla na levo oko i nisam čula na levo uvo - ispričala je holivudska zvezda i nastavila:

- Ruka mi nije slušala mozak, ponovo sam učila da čitam i pišem. Ponovno sam učila da govorim. Godinama nisam osećala ništa u levoj nozi - rekla je glumica, koja se vratila svom poslu posle dugogodišnje pauze, ali u televizijskim ulogama.

- Prvo sam imala gostujuću ulogu u seriji „Zakon i red“ 2010. godine, a to iskustvo mi je bilo neobično. Izgubila sam fotografsko pamćenje, pa nisam znala kako da upamtim rečenice iz scenarija. Sada mi sve lakše ide - otkrila je Šeron, koja trenutno snima seriju „Mosaic“ s rediteljem Stivenom Soderbergom, koja će biti emitovana na HBO.

Kurir / Priredio: I. E.

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track