ODABERITE SVOJU OMILJENU FUZIJU BILJA, VOĆA I ČAJA
Foto: Promo

ODABERITE SVOJU OMILJENU FUZIJU BILJA, VOĆA I ČAJA

Zabava -

Ritual ispijanja čaja sinonim je za užitak i lepe trenutke sa dragim ljudima, a često i najlepši deo dana i prilika za opuštanje. Da je uživanje u aromi listića čaja prilično ozbiljna stvar dokazuje i činjenica da je čaj najpopularniji napitak odmah posle vode. Ono što je čaj učinilo tako popularnim je, između ostalog i činjenica da je za njega potrebno izdvojiti vreme. Čaj se ne ispija na brzinu, već natenane, a doba dana kada želite da se malo osamite i ukradete po koji trenutak za sebe uopšte nije važan, jer čaj možete piti baš u svakoj prilici.

foto: Promo
foto: Promo

Međutim, šta onda kada ste ceo dan u pokretu ili nemate previše vremena da sebi spremite čaj ili jednostavno zaboravite da to uradite. Rešenje se krije u savršenoj fuziji ekstrakta čaja, voća i bilja koju donosi novi ledeni čaj Fuzetea. Četiri jedinstvena ukusa pružiće nezaboravan doživljaj za vaša nepca , a praktično pakovanje možete uvek imati sa sobom. Crni čaj-breskva-hibiskus, crni čaj-limun-limunova trava, zeleni čaj-mango-kamilica i crni čaj-šumsko voće, predstavljaju fantastične kombinacije ukusa koje su po mnogo čemu jedinstvene, a jedan od razloga je i činjenica da ekstrakti čaja potiču iz 100 odsto odgovornih izvora.

foto: Promo
foto: Promo

Uz to, procenat šećera u Fuzetea smanjen je do 30 odsto dodavanjem stevije koja ima nula kalorija i spada u beskalorijske zaslađivače.

foto: Promo

Fuzetea ledeni čaj dolazi u praktičnom pakovanju, što vam omogućava da imate nekoliko trenutaka samo za sebe gde god da se nalazite. Vaše je samo da odaberete ukus koji će vam u datom trenutku najviše prijati i pomoći da se osvežite i prepustite trenutku.

(Promo tekst)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track