VW ARTEON STIGAO U BEOGRAD: Moćni naslednik modela CC parkiran u prestonici!
Foto: Promo

Premijum trkač

VW ARTEON STIGAO U BEOGRAD: Moćni naslednik modela CC parkiran u prestonici!

Auto -

Domaćoj publici predstavljena je nova VW zvezda na nesvakidašnjoj umetničkoj izložbi, a ne uobičajenoj promociji, baš kao što ni "arteon" nije običan automobil koji ide utabanim stazama, već smelim putem napretka.

foto: Promo

Simbolika je bila jasna. Ništa manje i ništa više, do čiste umetnosti, novi "arteon" je predstavljen i izložen kao inovativni artefakt, u kategoriji nestvarnog i nemogućeg. Jasno se video smeli iskorak ka luksuznoj premijum klasi.

foto: Promo

Odbacujući konzervativnost, "arteon" se našao u zagrljaju umetnosti i inovacije.

foto: Promo

U okviru kampanje “Autoportret budućnosti” čija je tema susret nadolazećih tehnologija i umetosti, pet talentovanih fotografa imalo je tu slobodu da jedan dan prožive sa Arteonom, spoznaju ga i učine besmrtnim kroz svoj objektive. Ovo je ujedno i sjajan primer davanja iskrene podrške Volkswagen-a umetnosti i prostora stvaraocima, da kroz kultni brend iskažu svoj talenat. Upravo ti doživljaji postaju njegov vizuelni identitet.

foto: Promo

"Arteon" se uklopio jednako dobro u najrazličitijim okruženjima. Od omiljenog mesta ljubitelja adrenalina - glinare, senovitih kutaka koji podsećaju na njujorški Bronks, do sanjivog dorćolskog Starog Mlina. "Arteon" je svuda ostajao svoj i upečatljiv, bez obzira na okolnosti i okruženja.

foto: Promo

Autentične fotografije bile su predivan šlagvort za glavni trenutak, u kojem je direktor marke Volkswagen za Srbiju i Crnu Goru, gospodin Milan Lazić, otkrio zvezdu večeri, pretvorivši celokupan izložbeni prostor u galeriju.

foto: Promo

Mnogobrojni ugledni gosti i poslovni partneri, po prvi put su videli "arteon", učestvujući u nastajanju nečeg novog i jedinstvenog.

foto: Promo

Više o samom modelu i tehničkim karakteristikama na sajtu https://www.volkswagen.rs/novi-arteon.

foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track