DIGITALNA MUNJA: Opel predstavio novu zafiru

Naslednik

DIGITALNA MUNJA: Opel predstavio novu zafiru

Auto -

Potpuno novi info-sistemi sa vaj-faj izvorom interneta čine da uvek budete onlajn

Jedinstvena kombinacija vrhunske funkcionalnosti i optimalnog komfora karakterisala je „opel zafiru“ još otkad je kompanija iz Riselshajma predstavila svoj revolucionarni integralni sistem sedam sedišta u segmentu kompaktnih vanova 1999.Uskoro u prodaji, s prvim isporukama koje će početi u septembru, nova „zafira“ ne samo što će zasijati dobro poznatim vrlinama svojih prethodnika, poput „fleks 7“ sistema sedenja, ergonomskih, AGR sertifikovanih prednjih sedišta, „fleksfiks“ nosača bicikla ili „fleks rajd“ adaptivne amortizacije - ona dolazi sa atraktivnom novom spoljašnjošću i dizajnom enterijera koji u fokus stavlja prostrani ambijent i izvanrednu ponudu kad je u pitanju digitalna povezanost. Nova generacija „Opelovih“ intelilink info-zabavnih sistema, sa „Epl karplej“ i Android auto-funkcijama, uz „Opel onstar“ (uključujući 4G/LTE vaj-faj izvor internet signala tamo gde je dostupan), osiguravaju da „zafira“ nudi optimum kad je digitalna povezanost u pitanju.

Novi trodimenzionalno oblikovani volan... Dobro spakovan poklopac erbega
Novi trodimenzionalno oblikovani volan... Dobro spakovan poklopac erbega

Novi dinamičan dizajn farova, zajedno s potpuno novom, izražajnijom sportskom donjom i gornjom maskom hladnjaka, daje karakter stajlingu. Skulpturalna hromirana pregrada logoa optički se sjedinjava s prednjim svetlima, naglašavajući utisak širine. Dodatno, tipično, precizno formirano „Opelovo“ dnevno svetlo u vidu dvostrukog krila naglašava karakter.Zasad nema podataka o pogonskoj grupi, ali se očekuju poznati „Opelovi“ štedljivi agregati.

Izmenjen enterijerNOVI EKRANUnutra dolazi s potpuno redizajniranim kokpitom, sada s jednostavnijom i elegantnijom postavkom. Novi dizajn obezbeđuje da displej i kontrole počivaju u optimalnoj zoni domašaja. Ekran info-zabavnog sistema, koji je ranije počivao na vrhu centralne konzole, zamenjen je novim, integrisanim ekranom osetljivim na dodir, koji se nalazi niže, što je omogućilo eliminaciju mnogih dugmića. Prekidači su sada precizno integrisani u sveukupan dizajn, a volan ima tri kraka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja