HOSTESE USIJALE KUPOLE: Zbog ovih 50 seksi devojaka muškarci moraju da dođu na Sajam automobila!
Foto: Stefan Jokić

BG kar šou

HOSTESE USIJALE KUPOLE: Zbog ovih 50 seksi devojaka muškarci moraju da dođu na Sajam automobila!

Auto -
1 / 55 Foto: Stefan Jokić

Kratko, usko, izazovno, seksi, tesno, usijano... Na Sajmu automobila ništa novo, jer, ovo je i dalje "mesto gde muškarci plaču", što je i bio slogan praznika automobila u Beogradu! Hostese i dalje dižu temperaturu pod kupolama, a svake godine čini se da je muškarcima sve teže.

Pod kupolama je čak 40 premijera, od koji će 30 prvi put posle Ženeve biti prikazane u jednom gradu, parkirano je pod kupolama. Najveća premijera je nova "mercedes E klasa", koja je svetu prikazana pre samo deset dana u Švajcarskoj.

Nije izneverena tradicija da se najskuplji modeli prodaju prvog dana, pa je "ford mustang" odmah našao kupca koji je platio 48.500 evra. "Porše SCG" dovezao je dva "bentlija" - "kontinental GT" (226.000 evra) i "flaing spur" (230.000 evra).

Iako se priča da su prodati, zasad nema zvanične potvrde.Spektakularna premijera je "tojota mirai", vozilo budućnosti s pogonom na gorive ćelije, a tu je i novi "prijus". Blista i "alfa 4C", koja košta oko 75.000 evra, a koja s motorom 1,8 sa 240 KS do stotke ubrzava za manje od pet sekundi.

Sve fotke pogledajte ovde

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track