KREŠ CENTAR! NAJVEĆI SERVIS ZA POPRAVKE U REGIONU: Ne brinite zbog sudara, vaš auto biće ponovo nov!

Profesionalnost

KREŠ CENTAR! NAJVEĆI SERVIS ZA POPRAVKE U REGIONU: Ne brinite zbog sudara, vaš auto biće ponovo nov!

Auto -

Nekoliko stotina zadovoljnih vlasnika, samo tri meseca od otvaranja „Kreš centra“, popravilo je svoja havarisana vozila, i to po najstrožim standardima

Samo tri meseca od otvaranja, nekoliko stotina vozača popravilo je svoje automobile u novom „Kreš centru“, najvećem servisu za popravku havarisanih vozila u Srbiji, smeštenom u naselju Radio far, kod beogradskog aerodroma.Profesionalni kadar pobrinuo se da se oštećeni automobili vrate u prvobitno stanje u najkraćem roku, i to po najstrožim standardima i na zadovoljstvo vlasnika vozila.Najkvalitetniji materijalNajkvalitetnije boje, potrošni materijal marke PPG, najsavremenija oprema, dve komore za farbanje, parking za 200 automobila, kao i za teretna vozila čine „Kreš centar“ jednom od najvećih servisnih tačaka u regionu!Sem toga, vozači na najlakši način mogu da regulišu administrativnu proceduru u vezi sa naplatom štete zahvaljujući ugovorima „Kreš centra“ sa svim osiguravajućim kućama u Srbiji. U slučaju nezgode potrebno je da se javite na telefone 064/6418988 i 065/500-52-02, posle čega profesionalni kadar preuzima svu brigu o vašem vozilu.- Sem toga, obezbeđena je i šlep-služba ukoliko auto nije u voznom stanju, a šteta se može proceniti i na mestu nezgode ako je automobil nepokretan. Ukoliko ste dobili zapisnik od osiguranja, dovoljno je samo da se javite, a ostalu proceduru prepustite nama i rešićemo problem za vas, i to od papirologije do popravke vozila - objašnjava Jovan Cvetković, direktor „Kreš centra, i dodaje da je obezbeđena kompletna usluga u vezi sa papirologijom neophodnom prilikom sudara, odnosno oštećenja vozila.

Savremena oprema

Profesionalni kadar zaposlen u „Kreš centru“ neprestano se usavršava na obukama u inostranstvu po najvišim evropskim standardima. Najsavremenija oprema renomiranih proizvođača uvezena je iz Italije, a stručan kadar, profesionalni limari i farbari pobrinuće se da oštećene automobile vrate u prvobitno stanje. Kvalitet rada već je iskusilo nekoliko stotina vozača koji su svoje automobile popravili u „Kreš centru“.Dve komore za farbanjeNajsavremenija oprema renomiranih proizvođača uvezena je iz Italije. Specifično za ovaj centar jeste to što ima dve komore za farbanje - jednu za teretna vozila i drugu za putničke automobile. Servis je opremljen „panterima“ za ispravljanje limarije, miks rumom sa svom pratećom opremom i ostalom aparaturom renomiranih proizvođača.Osim telefonom, sve informacije možete dobiti i na sajtu www.crashcentar.rs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track