NAJBRŽA ŽURKA NA BALKANU: Otvara se međunarodni sajam automobila u Beogradu!
Foto: Becic

Spektakl pod kupolama do 29. marta

NAJBRŽA ŽURKA NA BALKANU: Otvara se međunarodni sajam automobila u Beogradu!

Auto -
Pod sloganom „Mesto na kom muškarci plaču od sreće“ predstavljeno 50 premijera, od kojih nekoliko vrućih, koje stižu pravo iz Ženeve
1 / 9 Foto: Becic

Počinje najveća žurka pod kupolama!Spektakl u najavi viđen je juče na novinarskom danu, a danas se pale reflektori koji će sijati po skulpturama od metala sve do 29. marta! Pedeset premijera, više od 400 izlagača iz 26 zemalja, stotine automobila i isto toliko hostesa čine koreografiju najveće i najbrže predstave na Balkanu!

Brzo... Mercedes AMG GT
Brzo... Mercedes AMG GT

Lepotice su tu, ali i zveri. Najskuplji automobil Salona automobila je „majbah“, koji košta 228.921 evro! Druga dva najskuplja modela takođe su parkirana u Hali 3, gde je tradicionalna baza „Mercedesa“. Model „S kupe“ košta 216.000 evra, dok najveću pažnju privlači AMG GT, koji košta 182.000 evra, ima motor od 460 konjskih snaga i do stotke se lansira za četiri sekunde!

Najskuplji... Majbah košta 228.291 evro
Najskuplji... Majbah košta 228.291 evro

Vruća premijera je „pežo 308 GT“, koji je stigao pravo iz Ženeve, a dovezao ga je uvoznik „Euroimpeks autogrup“. Svi modeli su na velikom sniženju, posebno „pežo 301“, koji košta 10.490 evra, dok je dizel 1,6 HDi 12.590 evra.

Velika premijera... Abart
Velika premijera... Abart

Velika premijera je na štandu „Opela“. Tu je nova „korsa“, kao i trendset model „adam roks“! „Tojota“ ima velika sniženje. Na akciji su modeli s panorama krovom pa „jaris“ u najjačem paketu košta 12.800 evra.„Folksvagen“ je mnogo snizio cene. Novi VW polo 1,0 ima senzacionalnu cenu od 9.999 evra, a golf 1,2 TSI „trendlajn“ košta 14.999 evra.

Novitet... Audi TT
Novitet... Audi TT

Jedan od najboljih štandova je „Fijatov“. Bomba je novost da se u Srbiji ponovo prodaje „abart“! To nije sve, jer je na štandu „alfa romeo 4C“, dok je vruća premijera model 500X, koji sa jakom opremom košta 17.000 evra.Sajam će danas otvoriti ministar privrede Željko Sertić. Svi uvoznici spremili su popuste i povoljne uslove.

Nikad bolja... Nova opel korsa
Nikad bolja... Nova opel korsa

Istovremeno sa Salonom automobila, na Beogradskom sajmu biće održan i Međunarodni sajam motocikala. Glavna nagrada za posetioce su dva automobila.(M. R. - A. S. B.)

AMSSTRIDESET ODSTO POPUSTA NA PREMIJU KASKAKlijenti AMS Osiguranja i Auto-moto saveza Srbije će u Hali 4 Beogradskog sajma moći da ostvare 30 odsto popusta na premiju kasko osiguranja, kao i 30 odsto popusta na članstvo u AMSS. Kako je navedeno u saopštenju, na predstojećem salonu AMS Osiguranje i AMSS pružiće posetiocima širok spektar svojih usluga uz znatne popuste. AMS Osiguranje prepoznaje potrebe svojih osiguranika i uz polisu kasko osiguranja nudi vozačima najbržu moguću isplatu eventualne materijalne štete na vozilu usled brojnih rizika, u skladu sa uslovima osiguranja.Osiguranik ima mogućnost da premiju osiguranja plati u 12 mesečnih rata, a uz svaku zaključenu polisu kasko osiguranja na poklon dobija i članstvo u AMSS, ostvarujući besplatne usluge i uštede u Srbiji i Evropi za godinu dana.Femili dej 26. martaULAZNICA 300 DINARARadno vreme Salona je od 10 do 20 sati, cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, grupne ulaznice 200 dinara, ulaznica za grupe đaka i studenata koštaće 150 dinara, a cena parkinga je 100 dinara po satu. U četvrtak 26. marta biće održan „femili dej“ i tog dana karta za roditelje s decom do 16 godina iznosiće 500 dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track