PEŽO 3008 AUTO GODINE I U SRBIJI: Prestižni žiri dodelio titule za 2017. godinu!

Najprestižnija auto-titula

PEŽO 3008 AUTO GODINE I U SRBIJI: Prestižni žiri dodelio titule za 2017. godinu!

Auto -

Posle trijumfa u Ženevi i izbora za automobil godine u Evropi, kao i osvajanja više od 20 titula u državama širom kontinenta, "Pežo" je potvrdio svoju dominaciju i u našoj zemlji, pošto je model 3008 proglašen automobilom godine i u Srbiji.

Na tradicionalnom izboru koji se održava uoči Sajma automobila u Beogradu, krosover iz "Pežo" game u veoma jakoj konkurenciji odneo je pobedu u dve od četiri kategorije.

Odlukom glasova žirija Asocijacije automobilskih novinara Srbije, 3008 je u najvažnijoj kategoriji osvojio 134 poena, dok je u izboru za SUV godine odneo ubedljivu pobedu.Kreiran sa ambicijom da se pozicionira kao lider u kompaktnom SUV segmentu, novi "pežo 3008" je stvorio novi vid sinteze između izgleda, komfora i ponašanja na putu.

Foto: Kurir/Mladen Radulović
Foto: Kurir/Mladen Radulović

Opremljen je nagrađivanim "Pežo i-kokpitom" nove generacije, koji pruža intuitivnije i moćnije uživanje u vožnji, zahvaljujući kompaktnom volanu, digitalnom displeju od 12,3 inča i centralnom ekranu na dodir upotpunjenim ergonimičnim tasterima. Svi ljubitelji automobila imaće priliku da uživo vide novu zvezdu "Pežoove" game u Hali 1 tokom Sajma automobila, na štandu "Pežoa", od 24. marta do 2. aprila, kao i u Hali 4, na štandu Asocijacije automobilskih novinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track