(VIDEO) AKO VIDITE NEKOGA SA TENISKOM LOPTICOM PORED VAŠEG AUTA: Verujte, verovatno vam kradu kola!
Foto: Ilyke

Zlu ne trebalo!

(VIDEO) AKO VIDITE NEKOGA SA TENISKOM LOPTICOM PORED VAŠEG AUTA: Verujte, verovatno vam kradu kola!

Auto -
Pokazaćemo vam trik koji u potpunosti može da vas spase od velike frustracije kada vam se ovo sledeći put dogodi!

Nema ništa gore nego zaključati auto iznutra, a vi ostanete napolju. Verovatno se sećate tog trenutka užasa koji stoji nad vama kada shvatite šta ste uradili.

E, sad dolazi zabavni deo. Možete da se zezate sa ofingerom ili da pokušate na razne načine da otključate mehanizam, a možete i da hodate kilometrima nazad do kuće da nađete rezervni ključ, ili da pozajmite od nekoga telefon jer je vaš ostao zaključan u kolima i pozovete šlep službu.Sve ove opcije su prilično bezveze.Ali ova sledeća opcija je zapravo najbolja od svih. Pazite, lopovi su koristili ovu tehniku godinama.

To je opcija - teniska loptica.

Uzmite tenisku lopticu i napravite malu rupu u njoj. Vruć ključ može da pomogne ili jednostavno šrafciger. Zagrejte šrafciger sa plamenom upaljača i iskoristite ga da napravite rupu u loptici.

Zatim, uzmite lopticu i pritisnite je uz bravu, rupica treba da stoji uz bravu.

Sa obe ruke pritisnite lopticu uz vrata. Uradite ovo najjače što možete.

Šta ovo radi? Povećava pritisak vazduha ulutar lopte. Rezultat? Vaš mehanizam za zaključavanje se nasilno otvara i vaše vozilo je otključano.Ovo čak radi i kod novijih automobila se električnim bravama. Samo, obavezno nosite tenisku lopticu sa sobom. Stavite je u torbu za hitne slučajeve...Ako lopovi mogu to da rade iz nezakonitih razloga, što ne biste vi iz legalnih?Pogledajte ovaj video i shvatićete kako tačno ovo da izvedete!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track