ZVERKA U KUĆNOJ GARAŽI: Porodični 3008 sada ima oznaku GT!
Foto: Peugeot

LAV ZAGRIZAO

ZVERKA U KUĆNOJ GARAŽI: Porodični 3008 sada ima oznaku GT!

Auto -

Turbo Sportski momenti potkrepljeni su odgovarajućim dizajnom karoserije, ali i kabine. Novi krosover spreman je za osvajanje brzinskih rekorda, ali i za silazak sa asfalta

Domaćin u svojoj garaži sada ima zverku! Porodični „pežo“, poznati krosover s oznakom „3008“, jači je nego ikad.Francuzi su pod haubu smestili 2,0 turbodizel sa 180 konjskih snaga. Kriju performanse, zasad, ali nema sumnje da će mu do stotke trebati ispod „osmice“...Samo automatski menjačNazvan je „308 GT“. Snaga se prenosi putem šestostepenog automatskog menjača, a zasad nije poznato da li će imati manuelnu transmisiju u ponudi. Snaga se prenosi na prednje točkove, a očekuje se maksimalna brzina od oko 220 km/h.

Dva izduva

Sportski momenti potkrepljeni su odgovarajućim dizajnom. Napred je sportska maska, a dvostruki hromirani nastavci auspuha pozadi ukazuju na snagu. LED svetla su, naravno, prisutna, dok su 19-inčni točkovi serijski. Dostupna je i dvobojna karoserija, uz doplatu.U kabini kupci mogu da biraju između kože ili kombinacije kože i alkantare. Instrument-tabla sada ima novi izgled jer je ukrašena novim bojama.Prodaja u Evropi očekuje se za nekoliko meseci, a cena zasad nije poznata.
Moćno... Vozaču su sve komande nadohvat ruke, a ekrani čitljivi
Moćno... Vozaču su sve komande nadohvat ruke, a ekrani čitljivi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track