DOKTORI SU JE OTPISALI, ALI ONA JE POBEDILA TUMOR: Još sam malo umorna, ali polako hodam po kući! Ovo je njena ISPOVEST!
Foto: Profimedia

heroj

DOKTORI SU JE OTPISALI, ALI ONA JE POBEDILA TUMOR: Još sam malo umorna, ali polako hodam po kući! Ovo je njena ISPOVEST!

Život -

Ami Braun (54) majka sedmoro dece i zvezda dokumentarca "Ljudi iz aljaške divljine" na Diskaveriju iskusila je čudo. Pobedila je galopirajući rak pluća iako su joj lekari u jednom trenutku davali svega tri posto šanse da će da preživi.

Ona je živela u aljaškoj divljini sa suprugom i decom, daleko od civilizacije. Njihovu avanturu i sreću prekinula je njena bolest, uznapredovali rak pluća koji je otkriven tokom snimanja u junu 2017.godine.

foto: Prin Creen Youtube

Prošla je iscrpljujuće terapije zračenja i hemoterapije, pretvorila se u kost i kožu, ali je njen snažan duh nije izdao.

Kaže kako, osećala je da nešto nije u redu, posebno nakon što su bolovi u leđima postajali sve intenzivniji. U početku je mislila da se radi o artritisu.

Kada je saznala od čega boluje, preselila se sa porodicom u topliju južnu Kaliforniju. Mesecima je nemoćno ležala u krevetu, imala je svega 35 kilograma. Suprug i deca se nisu odvajali od nje.

U decembru je osetila poboljšanje, doktori su je pregledali i ostali u šoku. Tumor se povukao i nestao.

"Lekari su bili šokirani kao i mi. Puno bolje i redovnije jede i vraća joj se težina, sada ima 47 kilograma", rekao je njen suprug Bili.

"Još sam slabašna i umorna, i malo mi je muka, ali polako hodam po kući. Poslednji tretman sam imala 7. decembra i treba oko mesec dana da bol nestane", ispričala je ova hrabra žena.

Inače, ova porodica je na Aljasku došla gotovo bez ičega. Polako su gradili kuću od onoga što su pronašli u prirodi, u šumi okruženi divljinom. Prve komšije su im bili medvedi. Cilj im je bio da sagrade svoj gradić. Ami je tamo napravila baštu u kojem je sadila povrće, to ju je jako opuštalo.

foto: print skrin jutjub

Kurir.rs/Countryliving, Foto: PrintSkrin Jutjub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja