(FOTO) FRIZERKA SPASILA ŽIVOT TINEJDŽERKI: Primetila joj izraslinu na glavi, a onda joj doktor saopštio UŽASNU istinu!
Foto: Printscreen Twitter

opracija je bila uspešna

(FOTO) FRIZERKA SPASILA ŽIVOT TINEJDŽERKI: Primetila joj izraslinu na glavi, a onda joj doktor saopštio UŽASNU istinu!

Život -

Frizerka Karen Gamon je na sedamnaestogodišnjoj Klo Vikam primetila izraslinu dok ju je šišala, a ispostavilo se da je u pitanju tumor. Znala je da nije bila tamo ranije, S obzirom na to da devojku frizira na svakih šest nedelja, još otkako je bila mala, znala je da nije bila tamo ranije.

"Kada sam joj razdvojila kosu, videla sam kvrgu veličine pola bresve. Bila je tvrda. Nisam želela da je uplašim, ali za svojih 25 godina rada, nikada nisam videla nešto slično, pa sam rekla Kloinoj majci Džuli da odu i to provere", priseća se frizerka.

Surova slučajnost je bila ta što je Kloinoj drugarici Agati Rios, koju je upoznala na razmeni đaka 2014. godine, bio dijagnostikovan rak, ali je nažalost preminula.

Kloi je otišla na operaciju kako bi uklonila tumor, koji se nalazio između dva sloja lobanje, a na svu sreću ispostavilo se da je benigni.

" Ja nisam ništa primetila. Osetila sam tu izbočinu, ali mi nije delovala toliko čudno pošto nisam imala glavobolje niti bilo kakve druge simptome", kaže Kloi.

Kada su majka i ćerka otišle kod doktorke opšte prakse, ona im je rekla da je to sigurno nije ništa posebno, ali je majka insistirala detaljniji pregled.

Kloi je poslata na skener i tamo su otkrili da ima nepoznatu masu u glavi. Operacija je odlično prošla, a nekoliko dana nakon toga, dobili su i lepe vesti da je tumor zapravno nekancerogeni.

Kurir.rs/DailyMail, Foto: PrintScreen Twiter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja