OBAVEZNO PROBAJTE: Dodaci vodi koji poboljšavaju probavu
Foto: Shuterstock

Ukusno je, osvežava i možete ga piti tokom celog dana

OBAVEZNO PROBAJTE: Dodaci vodi koji poboljšavaju probavu

Život -

Nana aktivira pljuvačne žlezde i probavne enzime koji pomažu telu da apsorbuje hranljive materije iz hrane

Čaša obične vode najbolji je prijatelj vašeg organizma, a ako joj dodate neke biljke ili začine, dobićete superzdrav napitak za čišćenje organizma.

Ovaj napitak napravite ujutro u flaši, ponesite sa sobom na posao i pijte tokom dana.

Listovi nane - Ova biljka aktivira pljuvačne žlezde i probavne enzime koji pomažu telu da apsorbuje hranljive materije iz hrane. Zbog svojih umirujućih svojstava pomaže kod želudačnih tegoba. Desetak listića lagano zgnječite i dodajte vodi.

foto: Shutterstock

Kriške krastavca - Oni vodi daju svež ukus, a možete ih jesti dok je pijete. Ne samo da sadrže antioksidante i vlakna nego i pospešuju proizvodnju insulina u jetri. Kriške svežeg krastavca isecite na kvadratiće ili kolutove i prelijte vodom.

Sveže ceđeni sok limuna - Limun i grejp odlični su izvori vitamina C, dobro čiste organizam i podstiču probavu. Iscedite pola limuna, drugu polovinu iseckajte i sve dodajte u bokal ili flašu vode.

Cimet - Odličan je lek protiv gljivica i virusa. Pospešuje cirkulaciju i razgrađivanje masnoća tokom probave. Komadić cimetovog štapića stavite u vodu i pustite da kratko odstoji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track