ZDRAVSTVENI TURIZAM: HEALTH TRAVEL & BEAUTY
Foto: Shutterstock

ZDRAVSTVENI TURIZAM: HEALTH TRAVEL & BEAUTY

Život -

U okviru Beogradskog sajma turizma, koji se održava od 22. do 25. februara 2018. godine, Princip Group organizuje manifestaciju Zdravstveni turizam HEALTH TRAVEL & BEAUTY u Hali 4.

Manifestacija ovog tipa do sada nije organizovana, ali su nam potrebe tržišta u sferi zdravstvenog turizma ukazale na to da organizujemo kvalitetnu sajamsku manifestaciju namenjenu domaćim i stranim firmama, klinikama i ordinacijama čija je delatnost u funkciji zdravlja i lepote. Strateški partner je Beogradski sajam, a manifestaciju je podržalo i Ministarstvo zdravlja.

Srbija se pozicionira u grupu zemalja s velikim potencijalom za razvoj zdravstvenog turizma i na putu je da postane lider u ovoj oblasti. Sve veći broj korisnika medicinskih usluga dolazi iz inostranstva u Srbiju zbog znatno nižih cena i visokokvalitetnih usluga. Bitan razlog je i stručan kadar, kao i odlični uslovi za obavljanje dijagnostičkih pregleda i operativnih zahvata. Najčešće se odlučuju za obavljanje hirurških, estetskih i dentalnih intervencija.

Zdravstveni turizam HEALTH TRAVEL & BEAUTY ima za cilj pružanje korisnih informacija o preventivi, simptomima i lečenju bolesti, medicinskim tretmanima, preparatima i aparatima u medicini i kozmetologiji, novim tehnologijama... Posetioci će imati prilike da prisustvuju predavanjima u Hali 4 koja će održati renomirani doktori i predstavnici Bel Medica, Hemofarma i drugih...

Želja nam je da Zdravstveni turizam HEALTH TRAVEL & BEAUTY bude neizostavni deo Međunarodnog sajma turizma.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track