POTRESNA ISPOVEST MUŠKARCA KOME JE RAK IZJEO PENIS: 5 puta je operisan, imao je 11  hemioterapije, a ovo je NJEGOVA NAJVEĆA MORA...
Foto: Profimedia

NASTAVAK BORBE

POTRESNA ISPOVEST MUŠKARCA KOME JE RAK IZJEO PENIS: 5 puta je operisan, imao je 11 hemioterapije, a ovo je NJEGOVA NAJVEĆA MORA...

Život -

Dejl Klark (25) stolar iz Njukasla toliko je očajan da mu je sada već svejedno da li će lekari morati da mu odstrane penis ili ne.

Klark se, nažalost, bori sa uznapredovalim, terminalnim rakom penisa.

Do sada je pet puta operisan, a prošao je i 11 ciklusa hemioterapije. Ništa od toga mu nije pomoglo, a lekari su saglasni da je on jedan od najmlađih muškaraca kojeg su lečili od ove bolesti, koja se kod njega javila u jednom od najagresivnijih oblika.

Deo penisa su mu već uklonili, a mladić je svestan da će najverovatnije ostati bez polnog organa u celosti.

Osim zdravlja, ovom nesrećnom mladiću je uništen i seksualni život.

Dejl živi sa verenicom Pejdž (24) sa kojom očekuje ćerku koji zovu "malim čudom". Njemu je to drugo dete jer već ima sina (6).

Dejl napominje da je svoju priču želeo da podeli sa javnošću kako bi upozorip druge muškarce da potraže pomoć lekara čim primete nešto sumnjivo.

"Potpuno sam uništen kao ličnost. Borim se sa odlascima u WC, a od svojeg penisa nemam ništa osim pokušaja da mokrim. Ništa ne osećam jer je rak sve izjeo i uskoro ću verovatno sve izgubiti. Ali, ja sam vojnik. Imam decu o kojoj treba da razmišlljam. Ne mogu da budem sebičan i samo odustanem od svega", rekao je on.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto Ilustacija/Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track