(FOTO) HRABRI ANĐEO: Džulijana (5) čekala da smrt dođe po nju obučena kao princeza
Foto: Printscreen/Instagram

Najhrabrija

(FOTO) HRABRI ANĐEO: Džulijana (5) čekala da smrt dođe po nju obučena kao princeza

Život -

Džulijana Snou (5) iz Amerike svaki dan je želela da bude princeza i da organizuje žurke, pa su joj roditelji ispunili poslednju želju.

Teško bolesna devojčica smrt je čekala kod kuće, jer leka za njenu bolest nije bilo. Bolovala je od neizlečivog mišićnog poremećaja, a roditelji nisu hteli da zadnje dane provede u bolnici.

Iako pred kraj više nije mogla da miče ruke i noge, 5-godišnja Džulijana nije gubila energiju. Svaki dan je želela da bude obučena kao princeza, da joj nokti budu nalakirani, s tijarom na glavi i pretvarala se da organizuje čajanku za prijatelje. Sve oko nje moralo je biti šareno i svetlucavo.

Pre nekoliko dana je umrla, a skrhkani roditelji odlučili su da je isprate na poslednji počinak onako kako bi to njoj bilo najdraže - umesto parastosa, organizovali su čajanku u lokalnoj crkvi.

Nisu hteli mračnu sahranu već su crkvu ukrasili šarenim i svetlucavim detaljima s mnogo ružičaste boje i balona. Svi koji su došli bili su obučeni u šarenu odeću prepunu cvetića.

Na jednom stolu bilo je mnoštvo njenih starih igračaka i najdražih lutkica koje su gosti mogli da ponesu kući za uspomenu na devojčicu. Fotografije s njene poslednje čajanke nisu objavili.

Julianna's Tea Party -- "Rainbow" from Michelle Moon on Vimeo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track