HRONIČNO STE UMORNI: Napravite ovaj napitak i zapevajte...
Foto: Profimedia

Zdrava ishrana

HRONIČNO STE UMORNI: Napravite ovaj napitak i zapevajte...

Život -
Kako se ne bi zadržavali toksini u krvi, treba povremeno napraviti čišćenje. Zadržavanjem toksina u krvi postajemo hronično umorni, patimo od nadutosti i imamo problema sa cirkulacijom.

Ove tegobe mogu se odstraniti pomoću jednostavnog pripremljenog napitka iz vaše kuhinje. Sve što vam treba je beli luk i crno vino. Ovaj napitak čisti krv, uklanjajući višak masnoće i soli iz organizma i ubrzava metabolizam.

Sastojci:– 12 češnja belog luka (po mogućnosti domaćeg)– pola litre crnog vina (po mogućnosti domaćeg)Priprema: Češnjeve belog luka očistite, isecite na četvrtine i stavite u staklenu flašu. Dodajte pola litra crnog vina i flašu dobro zatvorite. Držite je na sunčanom/svetlom mestu oko dve sedmice (14 dana). Svaki dan je nekoliko puta protresite, kako bi se sastojci izmešali. Posle dve sedmice, procedite sadržaj iz flaše i ponovo je vratite u istu flašu koju ste prethodno isprali.

Uzimajte 1 kafenu kašičicu tri puta dnevno i pijte to mesec dana.

Upozorenje: Ovo je snažan napitak za čišćenje i jačanje krvi pa ga primenjujte u razmaku od 6 meseci između dva tretmana.

magazin.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track