LEČI JETRU, ŠTITNU A MOŽDA I RAK: OVA tečnost može da spase život, ali niko neće da je pije!
Foto: Profimedia

Prvo se konsultujte sa lekarom

LEČI JETRU, ŠTITNU A MOŽDA I RAK: OVA tečnost može da spase život, ali niko neće da je pije!

Život -

Da li ste čuli za tretman sopstvenim urinom?! Mnogima pripadne muka pri samoj pomisli na ovo, ali ova drevna metoda lečenja ponovo postaje aktuelna...

U klasičnoj ajurvedskoj medicini, primenjivanoj prije više od dva ipo milenijuma možemo pronaći tragove korišćenja ove telesne tečnosti u svrhu lečenja mnogih bolesti.

Terapija sopstvenim urinom uključuje razne oblike unutrašnje i spoljašnje upotrebe, uglavnom srednjeg mlaza vašeg prvog jutarnjeg urina. On će delovati kao stimulans i regulator stanja vašeg imunog sistema.

Dalje, u urinu pronalazimo minerale i materije, delotvorne prilikom lokalne primene na rane, kožne bolesti, gljivične infekcije ili ekceme. Mnogi ne znaju, ali pre napuštanja tela, urin je gotovo sterilna tečnost, u koju se tek kasnije umešaju i bakterije.

VIDEO SAMO ZA ONE S JAKIM ŽELUCEM: Pije KRAVLJI URIN godinama umesto lekova...

U alternativnoj medicini, postoji nekoliko načina primene urina:

Konzumacija sopstvenog urina: Iako teško zamisliva, konzumacija jutarnjeg urina na prazan želudac navodno daje neverovatan učinak na formiranje imunog sistema.

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Dermalna primena: Urea u mokraći rešava vas kožnih bolesti poput ekcema ili atopijskog dermatitisa, gljivičnih infekcija… Dovoljno je umasirati urin u kožu. Uostalom, urea i je i sastojak mnogih krema za negu kože.

Ubrizgavanje sopstvenog urina: Injekcija urina mnogima se gadi, a tu je i pitanje sterilnosti. To pitanje rešava se prokuvavanjem urina, koji se ubrizgava u zadnjicu i predstavlja nekada veoma popularan način poboljšavanja opšteg stanja organizma.

Terapija sopstvenim urinom preporučuje se kod: kardiovaskularne bolesti, jetre, bubrega, dijabetes, tuberkuloza, rak, bolesti štitne žlede, visoka temperatura.

Međutim, nikako ne počinjati sa ovom terapijom a da se pre niste konsultovali sa lekarom.

POSTILA JE NA URINU I VODI: Povraćala je, imala proliv, ali se ONDA dogodilo ČUDO!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) UŽIVAJTE BEZ TEGOBA: Kako da na potpuno prirodan način sprečite prolećne alergije!

atma.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track