OPIŠITE NAJLEPŠI SAN: Mlily nagrađuje 70 kreativaca, a evo šta treba da uradite
Foto: PR

OPIŠITE NAJLEPŠI SAN: Mlily nagrađuje 70 kreativaca, a evo šta treba da uradite

Život -

Mlily, brend jednog od najvećih evropskih proizvođača memorijske pene i proizvoda za spavanje želi da obraduje više od 70 kreativaca!

Ovaj evropski gigant se nalazi u Rumi, gde uspešno posluje i snabdeva proizvodima za spavanje ogroman broj domaćih i stranih klijenata. U kompaniji HealthCare Europe d.o.o. odvija se kompletan proces proizvodnje: od proizvodnje same pene, dizajniranja, razvoja proizvoda i inovacija i to je recept koji omogućava vrhunski kvalitet, kontrolu u svakom koraku proizvodenje, neverovatno pristupačne cene i kvalitetne proizvode.

Inspirisani prolećem i dobrim raspoloženjem, Mlily organizuje nagradni konkurs u kojem će originalni, inspirativni i kreativni takmičari osvojiti vredne i kvalitetne proizvode iz sjajnog asortimana.

Sve što je potrebno da biste se kvalifikovali jeste da odgovorite na nagradni zadatak koji glasi “Opišite Vaš najlepši san”, čime, nakon uspešnog postavljanja odgovora, postaje potencijalni dobitnik nekog od proizvoda za spavanje od memorijske pene.

Svaki učesnik nagradnog konkursa odmah dobija vaučer u vrednosti od 500 dinara, koje može iskoristiti za kupovinu u Mlily internet prodavnici. Vaučer se može iskoristiti do 15.07.2017. i važi za jednu kupovinu.

Zato, ukoliko delite uverenje da je: „naspavan čovek – srećan covek“ i želite da se budite savršeno naspavani, pozivamo Vas da se prijavite za učešće u nagradnom konkursu.

Brend Mlily je nastao upravo iz želje da se kupcima pruže jedinstveni proizvodi: raznovrsni, kvalitetni a veoma pristupačni, jer je glavni motiv uverenje da svako zaslužuje zdrav i kvalitetan san te da kvalitetan san i odmor mora biti dostupan svima a ne rezervisan za pojedince. Za pobednike su obezbeđene veoma vredne nagrade, koje će nakon proglašenja pobednika i dobijenih informacija za slanje biti dostavljene kurirskom službom i to bez troškova za dostave. Nagrade su:

1 komad X Symphony dušek 160 x 200 cm

5 komada X Green prostirka 80 x 200 cm

20 komada X Two Seasons jastuk 60 x 40 cm

50 komada X Comfort putni jastuk 32 x 32 cm

Za sva pitanja, nedoumice ili dodatne informacije o nagradnoj igri i proizvodima možete kontaktirati Mlily, kao organizatora nagradnog konkursa i odgovorno lice za sva pitanja u vezi organizacije nagradnog konkursa, odabirom pobednika ili dostavom nagrada.

Nagradni konkurs traje do 12.06.2017. godine u 16:00 h, a spisak pobednika će biti objavljen 15.06.2017.godine, najkasnije do 20:00h na internet stranici mlily.rs, kao I na Mlily Facebook i Instagram stranicama.

Pristupite OVDE nagradnom konkursu

Kompletan asortiman Mlily proizvoda možete pogledati na www.mlily.rs, ili u Šafarikovoj ulici 31 u Novom Sadu.

Budite (se) inspirisani snovima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track