OVO SU SVI ČEKALI: Otkrivene bobice koje leče SVE VRSTE RAKA!
Foto: Profimedia

Vest decenije

OVO SU SVI ČEKALI: Otkrivene bobice koje leče SVE VRSTE RAKA!

Život -

Nakon konzumiranja ovih bobica tvrde da vam hemoterapija neće biti potrebna.

Rak je jedna od najopasnijih bolesti današnjice, od njega se razboljeva i umire sve više ljudi. Ogroman procenat smrtnosti se, međutim, može znatno smanjiti u bliskoj budućnosti, jer je sasvim slučajno otkriveno kako crvene bobice iz prašume u australijskom Kvinslendu ubijaju čak 70 odsto ćelija ove opake bolesti! Pritom je ceo proces izuzetno brz i bez ikakvih nuspojava!

Ekipu naučnika koja je došla do ovog šokantnog otkrića predvodi doktor Glen Bojl, koji misli da bi pomoću ovih bobica mogli biti spaseni milioni života!

Naučnici iz Berghofer instituta za medicinska istraživanja uspešno su izolovali sastojak iz bobica koji ubija rak i dokazali da ima snažan učinak na tumore glave, vrata, dojke, creva, prostate, kao i na melanom!

Bobica sadrži hemijsko jedinjenje koje je označeno kao EBC-46, a koje je testirano na brojnim životinjama s raznim tipovima tumora. Odlični efekti potvrđeni sa na više od 300 mačaka, pasa i konja. Sastojak se nalazi u semenki bobice, a proces estrakcije je njegovog pročišćavanja veoma je komplikovan.

Životinje su izlećene u 75 odsto slučajeva, a u institutu planiraju da započnu eksperimente na obolelim ljudima.

NAPOMENA: Molimo Vas da podatke iz teksta shvatite informativno, jer oni ne mogu zameniti lekarski pregled. U slučaju da primetite neke promene na svom telu, a ukazuju na simptome nekog oblika raka, savetujemo vam da odmah odete doktoru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track