Prikaži najnovije vesti
Žena, Bol/ Foto: Thinkstock
Čudesno bilje

RECEPT STAR 800 GODINA: Ovaj prirodni lek čini ČUDA kod bolesti srca!

Doktor 185

Hildegard von Bingen živela je pre 800 godina. Ona je bila časna sestra i katolička mističarka koja je od malih nogu imala vizije i razgovore s Bogom.

Hildegard von Bingen živela je pre 800 godina. Ona je bila časna sestra i katolička mističarka koja je od malih nogu imala vizije i razgovore s Bogom.

Njoj je bila poznata tajna skoro svake biljke i svakog bića na ovoj planeti, a sve što je putem vizija saznala je i zapisala.

U svoje doba Hildegard von Bingen i njeno čudesno lečenje biljem bili su revolucija, ali kako se razvijala moderna medicina, tako nikome nije bilo u interesu da se za Hildegard von Bingen i njene čudotvorne recepte ozdravljenja sazna. Ona je zaboravljana, iako njene knjige nose tajnu svake bolesti.

Ona je smislila recept za bolesti srca, koji je veoma jednostavan, a ljudi tvrde da je delotvoran.

Recept:


- 10 svežih stabljika peršuna (bez korena)

- litar domaćeg crnog ili belog vina

- dve kašičice vinskog sirćeta

- 300 grama prirodnog meda

Profimedia Profimedia

Priprema:

10 svežih stabljika peršuna sa listovima staviti u litar čistog prirodnog vina i dodati 1 ili 2 velike kašičice čistog vinskog sirćeta. Kuva se 10 minuta na tihoj vatri (pazite, zbog pene). Posle dodajte 300 grama pravog pčelinjeg meda i ostavite se kuva na laganoj vatri još četiri minuta. Vruć napitak procediti i dok je topao staviti u boce koje su prethodno isprane jakim alkoholom. Dobro zatvoriti. Talog koji se stvara ne škodi i slobodno se može piti.

Upotreba:

Napitak se koristi svakodnevno, po jedna kašika do prestanka tegoba. Za teže bolesti potrebno je koristiti duže vreme.

atma.hr


 

 

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir