(UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE) RODILA SINA U 19. NEDELJI Uzela sam ga u ruke i gledala kako mu srce kuca
Foto: Printscreen FB

Tuga

(UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE) RODILA SINA U 19. NEDELJI Uzela sam ga u ruke i gledala kako mu srce kuca

Život -

Prošlo je nešto više od tri godine otkako se za Aleksis Frec iz Amerike i njenu porodicu najveća radost pretvorila u duboku tugu.

Bila je u 19 nedelji trudnoće kada je osetila da nešto nije u redu. Počela je da krvari i osetila bol u stomaku. Otišla je u bolnicu i u krevetu čekala ultrazvuk, ali osetila je trudove. Znala je kakav je to osećaj jer već ima dve ćerke.

Ultrazvuk je pokazao kako detetu srce kuca. Pauze između kontrakcija bile su sve kraće - znala je da će uskoro poroditi. Doktorka joj je rekla da beba izlazi i da počinju s porodom. Bebino malo telo brzo je izašlo van, bio je to dečak kojeg su odmah stavili majci na grudi.

"Uzela sam ga u naručje i plakala. Mogla sam da vidim kao njegovo malo srce kuca u malenim grudima. Bio je tako savršen, potpuno formiran. Suprug i ja smo ga naizmenično držali i plakali", ispričala je kasnije nesrećna žena.

Inače, ona i njen muž bave su profesionalni fotograf, suprug je uzeo fotoaparat i slikao.

Dečak je živeo svega nekoliko minuta.

- U početku nisam želela da gledam te fotografije jer mi je bilo previše bolno, ali kasnije mi je bilo drago što imamo uspomenu na njega. Nazvali smo ga Volter Džošua, po njegovom ocu i pradedu. Ni dan danas mi nije jasno zašto ga je Bog morao uzeti, ali znam da je u svojem kratkom životu dirnuo mnoge ljude koji su čuli za našu priču i videli njegove fotografije", dodala je Aleksis.

U međuvremenu je ponovo ostala trudna i rodila je devojćicu. Njena najstarija ćerka često spominje brata - svima govori kako ima dve sestre i brata na nebu.

Ne prođe dan da Aleksis ne pomisli na sina - kako bi izgledao, što bi ga zanimalo, koje sve preslatke reči bi izlazile iz njegovih usta...

Ovde je nekoliko fotografija koje su objavili, a ostale možete da vidite f2photographystudio.com.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track