Evo kako da očistite sve podove u kući na provereno najbrži i najlakši način!
Foto: PR

Evo kako da očistite sve podove u kući na provereno najbrži i najlakši način!

Zabava -

Zaboravite na kofe pune vode, rukavice, krpe, prskalice i sav ostali teret koji ste do sada morali da vučete sa sobom po kući kako biste očistili parket, laminat i pločice.

Uz pomoć ove sjajne spravice, svi podovi će zablistati za vrlo kratko vreme a da se pritom niste gotovo ni oznojili. O čemu se radi, saznajte klikom OVDE.

Spray Mop čistač podova sa prskalicom će vam znatno olakšati čišćenje podova u vašem domu. Pogodan je za sve podloge, kako drvene tako i keramičke tako da ćete moći da uživate u lakoći čišćenja parketa, laminata i pločica.

Uz pomoć ove fantastične naprave, uštedećete i vreme i novac a možete je poručiti odmah samo jednim klikom OVDE i to po sjajnoj akcijskoj ceni od samo 1690din.

Spray Mop čistač podova funkcioniše na vrlo jednostavan način.

Na sebi poseduje kanister za tečnost u koji možete sipati vodu i neko sredstvo za čišćenje podova po želji. Nakon toga, kanister okrenete naopačke i čvrsto ga pritisnete na dršku Spray Mopa. Laganim pritiscima ručice koja se nalazi na vrhu same drške, iz prskalice koja se nalazi na prednjem delu, raspršivaće se tečnost za čišćenje. Jednostavnim pokretom pređite preko isprskanog dela sa vašim Spray Mop čistačem podova i uživajte u blistavim rezultatima koji ostaju iza vas.

Poručite danas klikom OVDE i iskoristite čak 53% popusta.

Healthy Spray Mop izrađen je od kvalitetnog aluminijuma i BASF plastike. Veoma se lako rasklapa a sobzirom da zauzima jako malo prostora, vrlo je praktičan za transport. Uz Healthy Spray Mop čistač podova, dobijate i mikrofiber krpu koju nakon korišćenja jednostavno skinete i operete pod mlazom vode a takođe se može prati i u veš mašini na temperaturi od 60 stepeni. Nakon jednog korišćenja Spray Mopa, više nikada nećete poželeti da ga menjate. Ne propustite ovu fenomenalnu akciju i nabavite ga već danas za samo 1690 dinara klikom OVDE.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track