Grčka ostrva najbliža sa Travellandom

Grčka ostrva najbliža sa Travellandom

Zabava -

- Sada odlazak na neko Grčko ostrvo može biti u rangu jeftinog apartmanskog smeštaja na kontintentalnom delu – rekao nam je Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – Pored sezonskih aranžmana, ove godine smo uvrstili u našu ponudu i specijalne ponude za Grčka ostrva u predsezoni. U pitanju su kombinovani aranžmani sa autobuskim i avio-prevozom. Pored toga ne treba zaboraviti redovnu sezonsku ponudu agencijeTravelland“ kada su u pitanju prelepa ostrva Grčke.

Krf je najblistaviji dragulj Jonskog arhipelaga i istorijskim vezama blizak sa svakim stanovnikom Srbije. Turistička agencija „Travelland“ za ovu destinaciju izdvaja šarmanta studija „Eleni” u mestu Ipsos, sa 10% popusta i gratis dinarskim delom aranžmana. Ne treba zaboraviti i dva hotela u mestu Dasia, koji se izdvajaju svojom cenom: „Victoria Hill“ 3*, „Eliana Hotel“ 2*.

Kefalonija je najveće ostrvo Jonskog arhipelaga. U mestu Skala, prelepom gradiću sa burnom tradicijom, agencija „Travelland“ nudi studija „Michalis” i aparthotel „Ocean View” 2* sa čak 12% popusta i gratis dinarskim delom aranžmana.

Skijatos je malo šumovito ostrvo, sa svojih čak 66 plaža, lako dostupno trajekotm iz luke Volos. U gradovima Skijatos, Trulos i Kolios, agencija „Travelland“ izdvaja studija „Filipos“, „Albanis“ i „Paschalissa 10% popusta i gratis dinarskim delom aranžmana. Ne treba zaobići ni ponudu za studija „Mesinis“, koja se izdvajaju svojim odnosom cene i kvaliteta.

Krit je peto po veličini ostrvo u Mediteranu, najjužnije, najveće i po mnogo čemu najvažnije grčko ostrvo. Za ovu egzotičnu destinaciju, turistička agencija „Travelland“ nudi u mestima Retimno i Hersonisos 10% popusta za turističke objekte „Platanes Studija“, „Anita Beach Hotel“ 3*, „Central Hotel“ 3*. I to sve bez dinarskog dela aranžmana u pojedinim smenama.

Rodos je ostrvo vitezova, ruža i leptira, na mestu gde se spajaju kulture Evrope, Azije i Afrike. Sa turističkom agencijom „Travelland“ možete iskoristiti fantastične popuste do kraja maja za ova ostrva. U pitanju je 10% popusta i gratis dinarski deo aranžmana za studija „Sofia“ i hotel „Venus“ 2*.

Ne treba zaobići ni čarobnu Pargu, ovaj put sa avio-prevozom, sa fantastičnih 12% popusta za studija „Bakoli“ i hotel „Torini“ 2*. I takođe bez dinarskog dela aranžmana. Tu su i izuzetne cene avio-aranžmana za ostrvo Lefkada.

- Naravno, treba spomenuti da za hotele na kontinentalnom delu Grčke, takođe imamo popuste za rezervacije do 31.05. – rekao nam je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – Sa čarter letovima do Soluna, autobuskim ili sopstvenim prevozom, svako može odabrati neku povoljnu opciju za svoju porodicu. Samo treba požuriti, pošto je veliko interesovanje, a sniženja traju do 31.05.

Na popularnom Halkidikiju agencija „Travelland“ je pripremila nova iznenađenja. Popularni aranžmani za dvoje dece gratis, prošireni su izuzetnim hotelom „Hanioti Grand Otel“ 4* i nešto povoljnijom ponudom za hotel „Hanioti Grand Victoria“ 3*. Samo u agenciji „Travelland“ odobravaju 30% popusta na ova dva hotela, sa dvoje dece gratis u hotelu, kao i besplatnom autobuskom kartom za jedno dete u slučaju autobuskog prevoza.

Ostao je ograničen broj soba za akcijsku ponudu aranžmana u popularnom hotelu „Porto Carras Sithonia“ 5*, a na koji se odobrava dodatni popust na već sniženu cenu, za rezervacije koje se izvrše do 31.05. Tu je izuzetna ponuda za hotele „Pelli Hotel“ 3* i „Alexandros Palace“ 5*. U ovim hotelima postoji još jedan deo raspoloživih kapaciteta, dok su u hotelima „Atrium“ 3* i „Tropical“ 3* već limitirani raspoloživi kapaciteti.

Ljubazno osoblje agencije „Travelland“ će vas dočekati na adresi Dobračina 43. Sve informacije možete dobiti na internet prezentaciji www.travelland.rs. Od 1996. do danas. I ove godine letujte sigurno, kvalitetno i povoljno sa agencijom „Travelland“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track