JANUARSKA SNIŽENJA DO 57% U AGENCIJI TRAVELLAND
Foto: Promo

JANUARSKA SNIŽENJA DO 57% U AGENCIJI TRAVELLAND

Zabava -

Najveći broj popusta za rane uplate završava se u januaru mesecu. Ostalo je još malo vremena za rezervaciju povoljnih aranžmana za letovanje.

U turističkoj agenciji „Travelland“ ovi popusti dostižu neverovatnih 57%, a sve povoljnosti traju do 31.01. Zbog velikog interesovanja, agencija će raditi u subotu 28.01. i nedelju 29.01. Najveća potražnja u agenciji „Travelland“ je za hotelom Thassos Grand Resort 5* na Tasosu.

- Posebno bih izdvojio ponudu za hotel Thassos Grand Resort 5*, koja je jedinstvena na našem tržištu – rekao nam je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – U pitanju je nov hotel koji je prošle godine imao svoju prvu sezonu. Privatna plaža ovog hotela, moderan komfor i mirno okruženje pravi su dragulj Tasosa. Hotel Thassos Grand Resort 5* odiše luksuzom i interesantnom lokacijom, a sa popustom do 57% postaje još interesantniji.

Zeleno ostrvo Tasos nudi još hotele Alexandra Beach 4* i Ntinas Filoxenia 2*, za koje agencija „Travelland“ ima hit cene, kao i za hotele Ilio Mare 5* sa 27% popusta i Royal Paradise 5* sa 32% popusta.

Hotelski kompleks „Porto Carras“, koji čine hoteli Sithonia i Meliton, ugostio je, od počekta 80-tih do danas, ličnosti kao što su Salvador Dali, Albert od Monaka, Vladimir Putin, Rudolf Nurejev, članove porodice Rokfeler i mnoge druge. Imajući u vidu da u agenciji „Travelland“ odobravaju fantastični popust i za hotel Porto Carras Meliton 5*, boravak u ovom elitnom kompleksu je sada lako dostupan. 48% popusta za hotel Porto Carras Sithonia 5*. 40% popusta za hotel Porto Carras Meliton 5*.

Iz poznatog lanca „Cronwell“ hotela agencija „Travelland“ izdvaja Cronwell Platamon Resort 5* na Olimpskoj regiji sa 32% popusta i Cronwell Sermilia 5* na Sitoniji sa 42% popusta.

- Trenutno imamo u ponudi nekolicinu hotela koja je jedinstvena na našem tržištu – objasnio je Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – Pored navedenih hotela, tu bih uvrstio i ponude za hotele: Blue Dolphin 4* i Porfi Beach 4*, Naias 3*, Lagomandra Hotel 4* i Lagomandra Beach 4*.

Aleksandropolis je turistički centar u blizini Grčko-Turske granice, a poslednjih godina je sve popularniji. U pitanju je živopisno mesto i prava raskrsnica istočne i zapadne kulture. Iz ove oblasti svako će poneti samo najlepše utiske. Za ovu regiju, agencija „Travelland“ preporučuje hotel Grecotel Egatia 4* sa ponudom za dvoje i troje dece gratis, kao i fantastičan hotel Ismaros 4* sa neverovatnih 42% popusta.

Uvek popularan Halkidiki sa svim svojim tajnama, tradicionalnim gostoprimstvom i dobro poznatim mestima za naše turiste, u agenciji „Travelland“ je sada još izuzetniji sa ponudama za hotele: Anna Hotel 3* i Atrium 3* u Pefkohoriju, Grand Otel 4* i Grand Victoria 2* u Haniotiju, Alexandros Palace 5* na Atosu ili možda Diaporos 3* na Sitoniji.

U agenciji „Travelland“ odobrava se popust od 20% na apartmanski smeštaj na Halkidikiju. Aktuelna su i sniženja za gradove Evrope, kao i praznična ponuda za Prvi maj. I još mnogo toga. I sve do kraja januara!

Trenutno aktuelne povoljnosti imaju važnost do kraja januara, a zbog velikog interesovanja turistička agencija „Travelland“ radiće u subotu 28.01. i nedelju 29.01.2017. Više informacija na www.travelland.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track