LAST MINUTE U TRAVELLAND-U
Foto: Promo

LAST MINUTE U TRAVELLAND-U

Zabava -

U turističkoj agenciji „Travelland“ do kraja maja možete uplatiti aranžmane po sniženim cenama.

Ove neverovatne ponude možete iskoristiti prvenstveno za hotelsku ponudu u Grčkoj, ali agencija „Travelland“ nudi snižene cene i za apartmanski smeštaj u Grčkoj, popuste na aranžmane sa avio-prevozom za Siciliju, specijalne ponude na paket aranžmane i još mnogo toga. Zbog velikog interesovanja turistička agencija „Travelland“ radiće u nedelju 28. maja.

Pozivamo sve zainteresovane da iskoriste snižene cene turističkih aranžmana, do kraja maja meseca – rekao nam je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – U ovom trenutku izdvojio bih hotel Alexandros Palace 5* po ceni već od 445 €, kao i fantastični hotel Thassos Grand Resort 5* po ceni već od 429 €. Treba naglasiti da je hotel Thassos Grand Resort 5* potpuno nov hotel, koji je otvoren prošle godine.

Turistička agencija „Travelland“ posebno izdvaja „last minute“ aranžmane za hotelsku ponudu, pa tako hotel Porto Carras Sithonia 5* možete uplatiti po ceni već od 1.301 € ili Porto Carras Meliton 5* po ceni već od 659 €. Na ostrvu Tasos preporučuje se hotel Thassos Grand Resort 5* sa cenom već od 429 €, kao i hotel Alexandra Beach 4* sa cenom već od 629 €.

Na Olimpskoj regiji izdvaja se odlična „last minute“ ponuda za hotel Cronwell Platamon Resort 5* sa cenom već od 579 €, kao i više nego odlična ponuda a hotel Olympion Melathron 2* u kojem se može boraviti po cenama već od 169 €. Turistička agencija „Travelland“ preporučuje u Aleksandropolisu hotele Ismaros 4* sa cenom već od 399 €, kao i hotel Grecotel Egnatia 4* u kojem se odobrava gratis boravak za čak tri deteta.

U specijalnoj akciji za dvoje dece gratis, agencija „Travelland“ preporučuje hotel Alexandros Palace 5* na Atosu, hotel Diaporos 3* na Sitoniji, hotel Hanioti Grand Victoria 2* i Hanioti Grand Otel 4* na Kasandri. Ne treba zaboraviti hotel Pelli 3* sa cenom već od 375 € i hotel Cronwell Sermilia 5* sa cenom već od 551 €.

- Skoro smo rasprodali sve paket aranžmane sa autobuskim prevozom i apartmanskim smeštajem – nastavio je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – Međutim imamo i odlične specijalne ponude za apartmanski smeštaj tokom celog juna meseca. Podsećam sve zainteresovane da ćemo zbog velikog interesovanja raditi u nedelju 28. maja.

Standardno popularna apartmanska ponuda turističke agencije „Travelland“ za ovo leto je obogaćena novim apartmanima i novim popustima do čak 20%: vile Adam II i Panos u Polihronu; vile Anna, Eleni i Odiseas u Haniotiju; vile Natasa i Nikoleta u Jerisosu; Garifalos u Pefkohoriju; vile Fideoglou i Aelia Lux u Nea Rodi, vila Argo Beach u Nea Plaji.- I ove sezone imamo u ponudi čarter letove do Soluna, koji se mogu kombinovati sa odabranim hotelima na Kasandri, Sitoniji ili Olimpskoj regiji – predlaže Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – Tu su i paket aranžmani sa avio-prevozom za ostrva Grčke, a preporučujemo Kefaloniju i Krf. I posebno izdvajamo aranžmane sa avio-prevozom za Siciliju.

Iz svoje ponude za Siciliju turistička agencija „Travelland“ izdvaja hotele Corallo 4*, Sporting Baia 4*, Villa Athena 3* i Sant Alphio Garden & Spa 4*. Na ostrvu Kefalonija agencija „Travelland“ preporučuje Michalis Studia i hotel Ocean View 2*, dok se na ostrvu Krf izdvajaju tri turistička objekta: Victoria Hill 3*, Eliana Hotel 2* i Eleni Studios. Sve informacije u vezi ponude turističke agencije „Travelland“ možete dobiti na adresi agencije Dobračina 43, u Beogradu ili na zvaničnoj internet prezentaciji agencije: www.travelland.rs Zbog velikog interesovanja, agencija „Travelland“ će raditi u nedelju 28. maja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track