LETO 2017! Paket aranžmani prevoz i smeštaj od 25€!
Foto: Promo

LETO 2017! Paket aranžmani prevoz i smeštaj od 25€!

Zabava -

Sezona popusta za Leto 2017 je počela! Ne čekajte sajam nego već sada rezervišite aranžman po vašoj želji.

Oktopod travel je spremio neverovatne popuste do 45%, kao i mogućnost odloženog plaćanja do čak 12 rata, za sve one koji se odluče za putovanje u Grčku u organizaciji ove poznate turističke agencije.

Za vas izdvajamo hotele koji samo do 31. decembra imaju najveće popuste, a koji su istovremeno omiljeni među srpskim turistima:

- 45% u hotelima: PORTO CARRAS – Sithonia, Melithon Thalasso & spa 5*

- 40% u hotelima: Dolphin Beach Hotel 3*, Possidi paradise 4* , Anastasia Resort” 5*…

- 37% u hotelima: Athos Palace 4*, Pallini beach 4*, Theophano 5* Macedonia Sun 3*... U svim navedenim hotelima predviđen je BORAVAK DECE POTPUNO BESPLATNO.

Predlažemo vam da redovno pratite sajt agencije Oktopod , zato što svake nedelje možete naći specijalne ponude za hotele, apartmane ili evropske metropole, sa popustima koji traju nedelju dana! Akcija koja se zove "Ponuda nedelje" zamišljena je tako da izdvoji posebne ponude aranžmana uz neverovatne popuste. Svaka ponuda nedelje traje uvek nedelju dana i počinje svakog petka. Zato redovno posećujte sajt Oktopod travel-a i informišite se o aktuelnim ponudama.

Ako volite da upoznajete nova mesta i želite da posetite neka od njih, a koja se retko mogu naći u ponudi naših agencija, onda za vas izdvajamo sjajnu ponudu apartmanskog smeštaja u Grčkoj, turističkih mesta kao što su: Nikiti, Kanali (Preveza), Sivota, Kokino Nero, Velika i Sotirica.

Oktopod ima sjajnu ponudu i veliki izbor smeštaja u svim ovim mestima, a za vas izdvajamo sledeće vile, koje imaju odličan odnos cene i kvaliteta: Vilu Lina u Sivoti, vilu Ionian Alfa u mestu Kanali, Vilu Nanos u Pargi, među našim turistima dobro poznatu vilu Stefania u Nikitiju, a ako se odlučite za Nei Pori preporučujemo vilu Vasilis, a na Sitoniji novoizgrađenu vilu 4 Seasons u mestu Sarti.

Stavros ne treba posebno isticati. Oktopod je odavno poznat kao vodeća agencija kada je ponuda kvalitetnog smeštaja i vila sa bazenima u pitanju. Paket aranžmane sa uključenim autobuskim prevozom i smeštajem možete uplatiti po ceni već od 25€ po osobi!

Pored svega navedenog, Oktopod travel već godinama uspešno radi i ima u svojoj ponudi sledeće destinacije: Nea Vrasna, Asprovalta, Tasos, Pefkohori, Hanioti, Polihrono, Neos Marmaras, Metarmofosi, Paralia, Olimpic Beach, Leptokarija, Evia, Lefkada, Krf i Zakintos.

Ako je vas izbor apartmanski smeštaj u Grčkoj, onda je Oktopod travel sigurno pravi izbor za vas, uz sjajne popuste do 20% za first minute rezervacije.

Zato požurite i posetite jednu od 11 poslovnica Oktopod Travel-a širom Srbije. Oktopod vas čeka u Beogradu, Zemunu, Novom Sadu, Šapcu, Kragujevcu, Nišu, Loznici, Kruševcu, Užicu ili kod ovlašćenog agenta u vašem mestu.

Vaše je samo da dođete do njih ili pozovite njihov call centar na broj 011.41.55.555 radi više informacija ili posetite sajt www.oktopod.rs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track