(VIDEO) SEKU SE I PIJU JEDNO DRUGOM KRV: Grof i grofica vampira otkrivaju vratolomije iz kreveta!
Foto: Profimedia

POTPUNO UVRNUTO

(VIDEO) SEKU SE I PIJU JEDNO DRUGOM KRV: Grof i grofica vampira otkrivaju vratolomije iz kreveta!

Ludi svet -

Fetiš model Lea (20) i čitač tarot karata Tim (31) iz Ostina u Teksasu upoznali su se na vampirskom festivalu i njihova strastvena mračna konekcija koja se odmah desila, uskoro je postala veza ispijanja krvi.

Lea i Tim redovno jedno drugo seku žiletom i istaču svoju krv u pehare odakle je piju, dok u intimnijim trenucima sisaju jedno drugom posečene ruke.

"Kada pijem Leinu krv osećaj je bolji od seksa jer osećam u krvi tu živu energiju života, esenciju ljudskog bića koja ulazi u mene kroz krv. Leu tada upoznajem na jedan sasvim drugačiiji način, koji se nikada ne može ostvariti rečima", objašnjava Tim svoje viđenje njihovog seksualnog odnosa.

foto: Profimedia

"Ja zapravo više volim da pijem krv, nego da imam seks. Kada pijem esenciju ljudskog života to je za mene osećaj bolji od svakog seksa", potvrdila je Lea.

Kako su objasnili za Dejli mejl, oni redovno upražnjavaju i seks tokom kojeg se takođe seku i piju krv, jer tokom seksa krv brže cirkuliše.

"Ja sam jako bleda i ne podnosim sunce baš najbolje tako da sam u sebi osećala da sam vampir. Čim sam videla Tima znala sam da je on moj muškarac i odmah smo se osetili", priča Lea.

foto: Profimedia

Vrlo retko prihvataju druge partnere, ali kada se to i desi, uvek moraju videti dokumentaciju da je krv nezaražena kako bi bili sigurni, budući da se i sami redovno kontrolišu.

Kako bi što više ličili na vampire čak su i trajno ugradili dugačke očnjake, a napravili su i sopstvene oltare i sobu za "rituale" a i svoju buduću svadba planiraju u istoj tematici.

(Kurir.rs/Dailymail) POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Radikalizovan štrajk u Goši, blokirana Železnička stanica u Smederevskoj Palanci!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track