ISPOVEST NEVALJALOG UČENIKA: Davala mi je časove, završili smo u krevetu i sad sam u velikom problemu
Foto: Profimedia

OVO NIJE OČEKIVAO

ISPOVEST NEVALJALOG UČENIKA: Davala mi je časove, završili smo u krevetu i sad sam u velikom problemu

Ludi svet -

Na sajtu Deidre, koji daje savete i odgovore mladima na današnje probleme, pojavio se jedan korinsik sa više nego neobičnim pitanjem.

Naime, učenik je iz koristi započeo vezu sa svojom profesorkom, a stvari su krenule u neželjenom smeru... Prenosimo vam njegovo pismo u celosti:

"Imam 19 godina i na prvoj sam godini univerziteta. Ona je 10 godina starija od mene i uopšte ne izgleda loše, a oduvek sam znao da joj se dopadam.

Sve je počelo prošlog maja kada sam pošao u završni razred srednje škole. Dobar sam u fizici i biologiji, ali sam se borio sa hemijom iz koje sam morao da imam dobru ocenu. Obično se ne zabavljam sa starijim ženama, ali sam mislio da ne bi bilo loše da pokušam zarad moje buduće karijere.

Čekao sam je posle časova da razgovaram sa njom i spremio sam za nju sentimentalnu pričicu. Rekao sam joj da se jako trudim oko ispita, ali da mislim da to nije dovoljno i da ću, ipak, pasti. Tražila mi je da je svratim kod nje kući posle toga i pokazivala mi je dva sata gradivo. Nakon toga smo napravili pauzu da popijemo piće i ja sam iskoristio priliku da je poljubim.

foto: Profimedia

Ubrzo smo se našli nagi u njenom krevetu i ona mi je pokazala kako da učinim da i meni i njoj bude dobro. Seks je posle toga postao rutina i odlazio sam u njen krevet dva do tri puta nedeljno. Najpre bismo učili, a onda imali seks. Uskoro sam postao najbolji iz hemije u razredu i funkcionisali smo savršeno. Zaljubio sam se, počeli smo da živimo zajedno.

U međuvremenu sam završio i upisao veterinu, o čemu sam oduvek sanjao. Sve je delovalo saršeno, dok mi nije saopštila da je trudna. To nije ono što želim, premlad sam ja za sve ovo!", napisao je ovaj mladić.

Na sajtu je dobio odgovor da je odnos između učenika i profesora kažnjiv, ali i da bi bilo u redu da sada snosi odgovornost za ono što je uradio - bilo da joj kaže da to ne želi ili da preuzme brigu o njoj i budućem detetu.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/San)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track