OTAC ISKOPAO GROB ZA TEŠKO BOLESNU ĆERKU: Svaki dan leži sa njom unutra da bi je navikao!
Foto: Printscreen/Instagram

PRIPREMA JE ZA POČINAK

OTAC ISKOPAO GROB ZA TEŠKO BOLESNU ĆERKU: Svaki dan leži sa njom unutra da bi je navikao!

Ludi svet -

Očajni otac iskopao je grob za svoju teško bolesnu ćerku gde je vodi svaki dan i leži sa njom kako bi se navikla na mesto na kojem će počivati.

(VIDEO) ZAVIRITE U FARMU LEŠEVA: Ograđena je bodljikavom žicom, raspadnuta tela su svuda, a smrad je užasan!

Ipak, uprkos naporima lekara porodici je saopšteno da neće dugo živeti. Od tada on malenu Džang Sjinli svakodnevno dovodi da se igra i odmara u grobu koji će biti mesto njenog večnog počinka.

Bračni par je od početka lečenja potrošio preko 18.000 evra na lečenje devojčice, a njegova supruga Deng Min zarađuje samo 400 evra mesečno i nema novca za dalje plaćanje. Kada su im doktori rekli da se njihova krv ne poklapa sa ćerkinom, oni su odlučili da dobiju drugo dete, koje će se roditi sledećeg meseca. Čak iako bi krv drugog deteta mogla spasiti Sjinli, trošak transplatacije je za njih previsok. Zato je nesrećni otac odlučio da iskopa grob na njihovoj farmi kako bi počeli da se pripremaju za tragični trenutak.

"Dovodim je da se igra. To mesto će joj biti večni počinak. Sve što mogu je da budem sa njom po ceo dan, svaki dan", ispričao je dodajući da se nada da će kada dođe trenutak malenoj devojčici biti udobno u grobu. Kada se ova vest proširila kineskim medijima počelo je skupljanje novca za lečenje malene devojčice, a pitanje je da li će ostati dovoljno vremena za operaciju.

Kurir.rs/B92, Foto: Printscreen/Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track