(VIDEO) ELENA JE SUPRUGA SERIJSKOG UBICE I PEDOFILA: Sa njim ima dete, a njene reči su surovije od njegovih zločina!
Foto: Printscreen

STARIJI JE OD NJE 4 DECENIJE

(VIDEO) ELENA JE SUPRUGA SERIJSKOG UBICE I PEDOFILA: Sa njim ima dete, a njene reči su surovije od njegovih zločina!

Ludi svet -

Najveći ukrajinski serijski ubica, 53-godišnji policajac Sergej Tkač je 100 žena i devojčica ubio da bi bio proglašen za najgoreg među zverskim ubicama.

Psihijatar Vladimir Golovčuk, koji je učestvovao u sudsko-medicinskoj ekspertizi Tkača, smatra da je on ubijao da bi se proslavio.

“On je ubijao da bi postao najgori među zverskim ubicama. U psihijatriji postoji takav sindrom kada čovek izvršava zločin da bi se proslavio” navodi ekspert.

foto: Printscreen

Elena je imala samo 16 godina kada je na televiziji videla osuđenog nekrofila i pedofila, koji je ubio i mrtve silovao najmanje 37 devojčica u periodu od 25 godina. Od tada je udata za njega i ima sa njim dete.

"Isprva sam bila zaintrigirana njegovom ličnošću. Napisala sam mu pismo i dobila sam odgovor. Tokom prvih šest meseci samo smo komunicirali putem pisama", rekla je Elena Tkač, koja je uzela i prezime muža, starijeg od nje skoro četiri decenije. On je napomenuo da je bio podstaknut odbacivanjem u detinjstvu kao devetogodišnji dečak, te da je tokom godina želeo da se takmiči sa drugim notornim serijskim ubicama.

foto: Printscreen

"Obično bih prvo uhodio i pratio svoje žrtve pre nego bih im prišao sa leđa i ugušio ih konopcem, kravatom ili šta bih već našao. Sve žrtve bile su u godinama između 9-17, a silovao bi ih ili malo pre ili nakon što ih ubijem, posle čega bi ih skinuo gole i uklonio dokaze", priča on.

Sergej Tkač je uhvaćen 2005. godine nakon što je ubio devetogodišnju devojčicu blizu njegove kuće i pri tom napravio kobnu grešku. Pre nego ju je oteo, pričao je sa njenim drugarima na rečnoj plaži, i oni su ga kasnije identifikovali. U njegovoj kući pronađeno je mnogo "uspomena" iz svakog njegovog ubistva, koje je on čuvao kako bi se sećao devojčica koje je ubio. Policiji je rekao da ih je ubio preko 100, a čak im je pomogao da reše i nekoliko zastarelih slučajeva gde je on bio egzekutor. Osuđen je na život u zatvoru 2008. godine. Supruga ovog čoveka, Elena (25), kaže da je kontaktirala i druge ubice i osuđenike, ali da joj je Tkač uvek bio u srcu, zbog čega se i razvela od bivšeg muža 2010. i udala za Sergeja.

"Ne bojim se dela zbog kojih je osuđen. Dobro je da ga se druge žene plaše, jer to znači da mi ga ni jedna neće oteti. Jako sam ljubomorna. Da sam ga znala ranije, sigurno bih mu pomogla da sahranimo tela njegovih žrtava", rekla je ona i objasnila da je njihov prvi sastanak bio samo razgovor preko staklene pregrade, a da su tek šest meseci kasnije imali mogućnost da budu samo u sobi, te da je sasvim zadovoljna njihovim seksualnim životom.

Elena se preselila da bi bila bliža svom suprugu, a par je u decembru 2016. dobio i ćerku Elizavetu. Iako njeni roditelji žele da Ukrajina njihovoj ćerki Eleni i njenom mužu ubici oduzme roditeljsko pravo, ovaj par poručuje da želi još najmanje dvoje dece.

Kurir.rs/RT, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track